Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok feltekenyek?

Mennyire vagytok feltekenyek?

Figyelt kérdés
Mire vagytok altalaban? mi a fo oka ami kihozza belolletek a feltekenyseget?
2011. dec. 28. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sajnos nagyon. Önbizalomhiányos vagyok, félek tőle, hogy a párom más nőket szebbnek gondol és elcsábul. Pedig eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam mind nőktől mind pedig más pasiktól a páromon kívül... de sajnos ilyen vagyok. Báár mostanában kezd jobb lenni.

22L

2011. dec. 28. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
én nem vagyok az a féltékeny tipus. de ha van rá okom akkor onnantól kezdve nem tudok megbízni a fiúban.
2011. dec. 28. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
nem vagyok féltékeny, mert minek? ha pedig okom lenne rá, akkor az már rég rossz kapcsolat lenne. a barátomnak vannak lány ismerősei, barátai, sokkal napi szinten tartja a kapcsolatot, de amikor hazajön, engem ölel át és nekem súgja hogy szeret:)
2011. dec. 28. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok az, de azt tapasztalom, igazán bejön a páromnak, ha erre kicsit rájátszok. Mégsem mondhatom neki,hogy menj nyugodtan, kit érdekel, úgyis bízok benned. Szóval szórakozás szintjén elvagyok a fogalommal. Csak magamat gyötörném,ha azon agyalnék, épp kivel találkozhat,mi lesz,ha lát egy jobb nőt. Akkor már úgysem tudok mit tenni,ha menni akar, úgyis megy,de én nem készítem ki magam idegileg,előző kapcsolatokban ezt tettem, vége is lett. Meg érzem, hogy bízhatok a jelenlegi kapcsolatomban, eddig sose éreztem ilyet.
2011. dec. 28. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!