Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » KI mennyi szabadteret hagy a...

KI mennyi szabadteret hagy a párjának? Egy flört miatt már féltékenyek vagytok?

Figyelt kérdés
Örülnék, ha a korotokat is és a nemeteket megadnátok. Köszi :)
2009. júl. 7. 16:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
68%

Abszolut szabad tere van. A flort mar mindkettonk szerint sok, aki szerelmes, annak szerintem eszebe sem jut ilyesmi. De sok noi baratja van a paromnak, sokszor felhiv munka utan, hogy kesik, mert megiszik valamit az egyik kolleganojevel - ez engem abszolut nem zavar. Nem vagyok az a parjat magahoz lancolo tipus - mindig segit ha kell, a gyerekekkel is, miert ne engednem el szorakozni, vagy focizni, sziklat maszni (ez a hobbija)? En is gyakran elmegyek a baratnoimmel.

30/N

2009. júl. 7. 16:25
 2/27 anonim ***** válasza:
70%

Én alapvetöen féltékeny tipus vagyok, de próbálom nem mutatni. Illetve többnyire sikerül is.

Az én pasim flörtöl, persze csak ha nem vagyok, ott, de ezzel tisztában is vagyok. Nem mondom hogy jó dolog a srtuccpolitika, de ebben az esetben nekem bevált. Amig nem tudom nem idegesitem magam rajta.

Ő eljárkál, néha a haverjaival, mondjuk nem egész éjszakára, de mi nem szoktuk egymást beszámoltatni (bár ő félóránként hiv ha nem valamerre elmegyek, valami hülye ürüggyel :D)

A féltékenység megöli a kapcsolatokat. ha majd nem akar velem lenni már, el fog hagyni. vagy én őt. De addigis nem szeretném azzal tölteni a mindennapjaimat hogy féltékenységi jeleneteket rendezek ok nélkül. Az ugysem old meg semmit.

Én 26/L ő 25.

2009. júl. 7. 16:25
 3/27 anonim ***** válasza:
94%
Mi úgy vagyunk ezzel a párommal, hogy semmi olyat nem teszünk, ami rosszul esne a másiktól. Nekünk már a flört sem fér bele, kicsit régimódiak vagyunk ilyen téren. 23/N és 25/F
2009. júl. 7. 16:29
 4/27 anonim ***** válasza:
76%
Sose tudnám megcsalni a feleségem és ezt tudja ő is. Azt is tudja, hogy szeretek flörtölni, bármilyen gyönyörű is ő. De ha vele vagyok akkor ellenállok a kísértésnek. :-)
2009. júl. 7. 16:31
 5/27 anonim ***** válasza:
91%

Oda megy, azt csinálja, akkor, ahova amit és amikor akarja, semmiben nem korlátozom. Amihez kedve van és jól érzi magát, csinálja csak, az engem is boldoggá tesz. De a flört nem fér bele. Nem vagyunk féltékeny típusuak, de flörtölés másokkal tabu.

Én 22L ő 44.

2009. júl. 7. 16:31
 6/27 anonim ***** válasza:
53%

énsem flörtölök mással akkor ő sem, de ha én is akkor ő is megteheti. Csak akkor ha énis megteszem nem háborodhatok fel rajta és fordítva sem. kompromisszum a kulcsszó és letisztázni a határokat. Amit persze mindig mindeki megszeg, hiszen azért vannak, de hátha sikerül :)

27/L

2009. júl. 7. 16:32
 7/27 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:32

és ki kezdi a "megszegést"? :)

2009. júl. 7. 16:34
 8/27 anonim ***** válasza:
88%

természetesen a flört nem fér bele.

féltékeny vagyok amúgy, de van is okom.

28

2009. júl. 7. 16:34
 9/27 anonim ***** válasza:
90%

Mi nem flortolgetunk massal. Viszont oda megy ahova akar, es en is. Mindent megbeszelunk utanna, es ez igy van jol!

En 32/n, Parom 30/F

2009. júl. 7. 16:44
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
A flört nálunk sem fér bele, de nem is számoltatjuk el egymást sosem. Nagyon ritkán egy kis puhatolózás esetleg, de nem azért, mert féltékenykednénk, csak inkább furdal a kíváncsiság :)
2009. júl. 7. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!