Teljesen szabad mozgásteret adok neki, oda megy ahova csak akar és akikkel akar. Ami azt jelenti, hogy nem sértődöm meg, ha nem visz magával, vagy ha több napra lelép mondjuk horgászni vagy dajdajozni a haverokkal. De a flört nekem már nem fér bele a kapcsolatba. Ha szeret, akkor ne tetszelegjen más lányokkal. Enélkül is lehet szórakozni.
2009. júl. 7. 17:42
12/27 anonim válasza:
Én már mondtam neki h menjen el ha akar a haverjaival de nincs rá igénye és nekem sem, de hozzá kell tenni h két kicsi gyerek mellett segítség nélkül minden vágyunk az alvás ha tehetjük. Amúgy engem nem zavar ha kicsit smúzol a kolléganőivel, az még nem igazi flört. Ha megcsókolna mást borzasztóan kiakadnék.
2009. júl. 7. 17:53
13/27 anonim válasza:
Abszolute szabad teret hagyok a férjemnek. Ez nálunk bizalmi kérdés. De véleményem szerint semmiféle flört nem fér bele egy stabil párkapcsolatba. A flört a független emberek szórakozása, ami egy párkapcsolatban egyik félnek sem esne jól.
48/Nő
2009. júl. 7. 18:05
14/27 anonim válasza:
a legeslegelsö hozzászolonak:
de megértö bizalmas vagy, de mikor majd ott hagy meg megcsal akkor sir a szátok!..
2009. júl. 7. 18:12
15/27 anonim válasza:
Hát, ide csupa megértő, megengedő ember írt - szégyellem is magam. Engem szerintem jobban enged a párom, nekem viszont nem esik jól, ha a megkérdezésem nélkül szervez programot, vagy nem hív el. Ez baj?
2009. júl. 7. 18:25
16/27 anonim válasza:
Az első 1-2 évben sehova nem mentünk egymás nélkül. Mostanra azért ez megváltozott.
Ő oda megy, ahova akar, bár általában közös programokat szervezünk, mert nagyon egy az érdeklődési körünk. Viszont elég gyakran hódol annak a pasis hobbijának, ami engem nem köt le, így oda egyedül megy. Kisbabánk lesz és már most elég nagy a pocakom, így kevesebbet járok el itthonról, de nekem is ugyanúgy megvan "engedve", hogy barátnőzzek, vásár-körutakat tartsak, stb. Előttem nem flörtöl, mondjuk zavarna is. De mikor nem vagyok ott biztos jól megnézi a szép csajokat, főleg, hogy én nem vagyok most éppen sellő-alkat.
Szerintem ennél tovább nem merészkedik, mert tudja, hogy elveszít engem is és a pocaklakónkat is.
2009. júl. 7. 18:28
17/27 anonim válasza:
16:32 -es vagyok. Tökmindegy ki kezdi a megszegést. Én pl hűséges típus vagyok, és ha valakit szeretek nem is gondolkodom olyanon hogy esetleg mással akármi, még flört sem. Szerintem ezek a dolgok akkor kezdődnek mikor nem működik egy kapcsolat, ez lehet akár az a kapcsi elején is. aki ilyet tesz, azt el kell felejteni, vagy nem érett még rá, vagy már nem szeret vagy nem olyan típus akit keresel.
2009. júl. 7. 18:28
18/27 anonim válasza:
27 L voltam bocsika :)
2009. júl. 7. 18:29
19/27 anonim válasza:
Első 18:28-as vagyok és nekem is lemaradt: 25/L :D
2009. júl. 7. 18:30
20/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
Ezekből lesz a következő kérdés, de azt majd külön teszem fel :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!