Teljesen szabad tere van,és nekem is,de mi mégis egymás társaságát igényeljük.Volt olyan párom,aki lazább,flörtölősebb típus volt,őt nehezebben tudtam megérteni,tönkre is ment a kapcsolatunk.Szerintem egy flört miatt természetes a féltékenység,hiszen az a szerelembe nem fér bele.Ha szerelmes vagy a srácba,az ilyesmi fáj neked,ha meg ő szerelmes beléd,akkor nem flörtöl mással.
2009. júl. 7. 18:59
22/27 anonim válasza:
a flörttel még nincs semmi probléma.. maximálisan megbízunk egymásban.. ha nélkülem van kedve szórakozni menni, hát menjen..érezze jól magát.. :) 24/L , 26/F
2009. júl. 7. 20:04
23/27 A kérdező kommentje:
hozzám ez az utolsó hozzáállás áll a legközelebb, köszi szépen. :)
de úgy látszik sokan féltik elveszíteni azt, ami nem a tulajdonuk.
2009. júl. 7. 20:07
24/27 anonim válasza:
Mi mindent megengedünk egymásnak, de nem tennénk olyat, ami fájna a másiknak, tehát soha nem flörtölünk másokkal. A férjemnek még az sem esik jól, ha szépen rámosolygok valakire, azért, mert könnyen félreérthetik.
Nagy szabadságban élünk, de nem a másneműekkel való kapcsolat terén.
2009. júl. 7. 23:58
25/27 anonim válasza:
nincs megtiltva h bárhová menjen,de tudja magától is,hogy mi az aminek nem örülnék,és magátol hiv fel,hogy merre van épp,és nem marad ki este,vagy ha véletlen megy el nélkülem valahová,akkor nálam köt ki este ugyis.Nincs megszabva hogy kinek mit lehet,tudjuk magunktol is
22/L
2009. júl. 8. 08:28
26/27 anonim válasza:
Nálunk nincs helye flörtnek, mert már ez is rosszul esne a másiknak. Én azt vallom, ha valaki szeret valakit, akkor jóban-rosszban, könnyebb-nehezebb időkben is kitart mellette! Én is voltam már elkeseredve, mert nem volt gyakori a szex, de inkább segítséget kértem és változtattunk. Persze azt most el kell fogadni, hogy - mivel kisgyerekünk van - jelenleg elég nehéz az élet és bizony ritkult a szex, de egyikünk sem flörtöl emiatt mással, nem kacsingat másfelé. Szeretjük egymást. 34/N, férjem 32.
2009. júl. 8. 10:25
27/27 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de én nem engedem el sörözni a haverokkal egy egész estére. 2-3 óra még belefér.
Én sem maradhatok ki egy egész éjszakára. Sokat vagyunk külön, így nem tudom ő flörtöl-e másokkal, én mindenesetre nem. Tudom hogy nekem szarul esne ha ő flörtölne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!