Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi adatból meg lehet találni valakit? (FONTOS)
Figyelt kérdés
Horvátországban találkoztunk egy német testvérpárral akik irtó helyesek voltak... Megkeresném őket facebookon de sajnos csak a nevükre emlékszem - Marcel és Moritz. Tehát egy testérpárról van szó akik Németországban laknak és így hívják őket :D Sajnos családnevet nem tudok...
Moritz-nak rövidebb barna haja van, Marcel-nek hosszabb szőkésbarna és olyan mint egy félisten *.*
Ha valaki talál valamit szólna?
2011. dec. 30. 15:43
31/38 anonim válasza:
hát a képzeletbeli buksit könnyebb megtalálni mint azt a két német köcsögöt
32/38 anonim válasza:
Hívd fel a rendőrséget, hogy XY nyomozó vagyok adjanak ki körözést Marcel és Mortitz ellen!
33/38 anonim válasza:
"feelv "
Kösz,már nem kellenek az adatok,ugyanis megfőzték a kutyát.Főtt kutya,nem kutya.:D
34/38 A kérdező kommentje:
Most nem fogom tagadni hogy buta vagyok, mert ha felvágnék az eszemre akkor meg egoista lennék :D Ilyen ez a világ. Nem értem emiatt miért lennék buta, értelmes emberek segítségét kértem, és sajnos te nem voltál értelmes. :/ Ön nem nyert.
2011. dec. 30. 17:22
35/38 anonim válasza:
Láttam Keszthelyen egy szép lányt 2 sorral előttem ült Helikonon. Mi a neve? :D
36/38 A kérdező kommentje:
Jaj ezek a viccek már nagyon elcsépeltek.
2011. dec. 30. 19:12
37/38 anonim válasza:
Még az kéne, hogy felvágj az eszedre! :D
Te ezt a kérdést komolyan gondoltad?
38/38 A kérdező kommentje:
Jaj istenem. Maradj már a seggeden. Olyat kérdeztem aki esetleg ennyi infóból meg tudna határozni egy embert, sajnálom hogy te nem ilyen vagy.
2011. dec. 30. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!