Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyat nehez kulfoldon Magyar partnert talalni. Szeretnek otleteket kerni. Arra gondoltam hogy "kihozok" Magyarorszagrol egy lanyt. Tapasztalat?
Szerintem ez egy butaság, hogy a magyar nök a legszebbek, de megértem a gondod, mert Én is külföldön élek és hiába beszélem a nyelvet, sosem lesz olyan, mint az anyanyelvem.
Itt azért nehéz magyar párt találni, mert egyszerüen elfelejtették honnan jöttek.
Otthonról egyszerüen tudsz vinni valakit, de ne számíts arra, hogy elsösorban az érzelmekre fog alapozni.
én is inkább a külföldi nőknél maradnék! a magyar lányoknak olyan a mentalitásuk amilyen... egy darabig lehet, hogy hálás lenne neked, de aztán mikor megszokta a jót akkor elkezd agyalni, hogy talál ő jobbat is!
szerintem sem hátrány inkább előny ha nem magyar mentalitású a nő!
Nemetorszag deli resze. Szep itt es az elet sem rossz. :)
Termeszetesen tisztaban vagyok azzal hogy nem a ket szep szememert jonne ide. :) Talan csak abban remenykedem hogy velem marad. Ki tudja.. :)
Szólj bátran, már ott is vagyok. 22N. Viccet félre téve, nehéz lesz, de próbálj interneten ismerkedni. Egyik ismerősnek volt ilyen tapasztalata. Ha jól tudom együtt vannak még ennek már 3 éve.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!