Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi adatból meg lehet találni valakit? (FONTOS)

Figyelt kérdés

Horvátországban találkoztunk egy német testvérpárral akik irtó helyesek voltak... Megkeresném őket facebookon de sajnos csak a nevükre emlékszem - Marcel és Moritz. Tehát egy testérpárról van szó akik Németországban laknak és így hívják őket :D Sajnos családnevet nem tudok...

Moritz-nak rövidebb barna haja van, Marcel-nek hosszabb szőkésbarna és olyan mint egy félisten *.*

Ha valaki talál valamit szólna?

2011. dec. 30. 15:43
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Jaj utolsó ne viccelődj, tudom hogy nem Berliniek :D Arra emlékeznék. Valahol fent laknak nagyon északon ha jól emlékszem.
2011. dec. 30. 16:18
 22/38 anonim ***** válasza:

Ha nagyon meg akarod találni:

Készíttess fantomképet. Minél pontosabb annál jobb. Szerezz egy arcfelismerő progit aztán futtasd le az egyész fészbúkon, úgy hogy a fantomkép legyen az etalon. Aztán név alapján szűkíted a kört, majd csak a németországi felhasználókra és a végén életkorra.

Eredményes keresgélést!

2011. dec. 30. 16:22
 23/38 A kérdező kommentje:
Fúha az a probléma, hogy olyan pontosan nem emlékszem az arcokra. De ha látnám biztosan felismerném... :S
2011. dec. 30. 16:24
 24/38 anonim ***** válasza:
pfffffffffff :D ez egyre nevetségesebb :D
2011. dec. 30. 16:26
 25/38 anonim ***** válasza:
most már az arcukra sem emlékszel? :D el sem tudom mondani, szavakkal kifejezni mekkora gyík vagy :D :P
2011. dec. 30. 16:27
 26/38 anonim ***** válasza:

???

Találtam meg így már valakit (pontosabban segítettek így megtalálni valakit). Pusztán egy arckép állt rendelkezésemre. Reméltem, hogy a profilképe is arckép, meg hogy fészbukozik is. Sok találatot dobott ki, de egy pár extra infóval meg is volt a keresett személy. (kb másfél hét alatt, hozzáértő személyek segítségével)

2011. dec. 30. 16:30
 27/38 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerinted hol érdekel egy ilyen buta, magyar nő két ilyen "isteni" kinézetű német pasit?

Igen a kérdéseidből ítélve egyértelműen buta vagy. Nem is kicsit...

2011. dec. 30. 16:37
 28/38 anonim ***** válasza:
Valaki megtalálta már Buksit,a kutyámat?:D
2011. dec. 30. 16:42
 29/38 anonim ***** válasza:
megtaláltam Buksit, éppen egy idős néni sétáltatja, pontos címet ellenajánlatért mondok neked is.
2011. dec. 30. 16:46
 30/38 anonim ***** válasza:
Én megtaláltam...megfőztem
2011. dec. 30. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!