Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi adatból meg lehet találni valakit? (FONTOS)

Figyelt kérdés

Horvátországban találkoztunk egy német testvérpárral akik irtó helyesek voltak... Megkeresném őket facebookon de sajnos csak a nevükre emlékszem - Marcel és Moritz. Tehát egy testérpárról van szó akik Németországban laknak és így hívják őket :D Sajnos családnevet nem tudok...

Moritz-nak rövidebb barna haja van, Marcel-nek hosszabb szőkésbarna és olyan mint egy félisten *.*

Ha valaki talál valamit szólna?

2011. dec. 30. 15:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Január végén megyek síelni Zakopanéba. Átadom neki!
2011. dec. 30. 16:01
 12/38 anonim ***** válasza:
Pontosan hol voltatok?
2011. dec. 30. 16:02
 13/38 anonim ***** válasza:
Így nehéz....biztos hogy testvérek voltak? Beírtam facebookon mindkét nevet, nagyon sokat kihozottt de nem tudom melyik az...Azért remélem sikerül megtalálnod őket :) Sok sikert ha találok valamit szólok! :)
2011. dec. 30. 16:04
 14/38 anonim ***** válasza:
mindjárt a műhold alapján lenyomozom neked, a pontos tartozkodási helyüket, koordinátákat küldöm neked emailbe, egy jelentős összeg cserében.
2011. dec. 30. 16:09
 15/38 A kérdező kommentje:
Ja amúgy Trogir-ban voltunk egy kempingben :) Ha az a kérdés hozzánk szólt.
2011. dec. 30. 16:10
 16/38 A kérdező kommentje:
Utolsó sajnos annyit nem ér nekem hogy kamu adatért fizessek is :DD
2011. dec. 30. 16:10
 17/38 anonim ***** válasza:

Mivel ebbe a topicba sok látnok fog jönni,ezért gyorsan én is leírnám,hogy elvesztettem a kiskutyámat tegnap este eltűnt!

Fő ismertetőjegyei:

-barna szőrzet

-marmagassága 35cm

-van egy lukas foga!(bal alsó 5-ös)

-15dkg-ot képes egy adagban szarni,pisiléskor a jobb hátsó lábát emeli fel,tehát jobb lábas

-van egy anyajegy a pocakja alján,a köldökétől jobb oldalra,2cm-re

-Buksi névre hallgat

Előre is köszönöm szépen,a megtalálónak nyalóka a jutalma!

2011. dec. 30. 16:11
 18/38 anonim ***** válasza:

:D ekkora betegséget rég hallottam :D

köszi :)

2011. dec. 30. 16:11
 19/38 A kérdező kommentje:
Ja és azt is tudom hogy Marcel 19 Moritz pedig 17 éves. Ha jól emlékszem. Valami Német site-on kéne megnézni, gondolom neki is van ilyesmi mint nálunk az iwiw nem?
2011. dec. 30. 16:12
 20/38 anonim ***** válasza:
már meg is vannak az adatok, annyit elárulok Berlinben laknak. ha érdekel a pontos címük és telefonszámuk akkor kérlek szépen személyesen találkozunk még ma a Westendben, ott megbeszéljük az anyagiakat.
2011. dec. 30. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!