Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem vagányabb pasit találni? 20l
Figyelt kérdés
Elég félénk lány vagyok. Aki jobban megismer, annak aztán megnyílok, csak eleinte megy nehezen. Úgy érzem egy vagányabb pasira van szükségem, aki segítene előhozni belőlem is egy kis vagányságot. Volt már, hogy ilyen pasi próbálkozott nálam, csak nem tudtam hogy adjam a tudtára, hogy kis idő, és bátrabb leszek én is. Azt hitte, végig ennyire félénk leszek, úgyhogy feladta. Hogyan hozzam a tudtára egy ilyen srácnak, hogy egy idő után megtudok nyílni?2011. dec. 9. 12:59
2/14 anonim válasza:
Hát akár mondhatod is neki szerintem. A mai kapcsolatokat főleg a kommunikáció hiánya öli meg, úgyhogy ne késlekedj soha!
3/14 A kérdező kommentje:
csak ha mondom, akkor utána olyan rossz, mert mindig várja, és úgy persze nem fog sikerülni :(
2011. dec. 9. 13:09
5/14 anonim válasza:
most van valakid?vagy volt már pasid?
6/14 anonim válasza:
Ugyan azt tudom mondani amit utánam még fognak ezren,írj privit:D
Azzal amúgy semmi gond ha kicsit félénkebb vagy,majd elmúlik idővel hidd el:) Egyébként a körülmények hozzák hogy mikor bátorodsz meg éppen egy kicsit,erőltetni viszont nincs sok értelme mert az eléggé levágós és semmiképpen nem szerencsés rád nézve.
7/14 anonim válasza:
Mondjuk ne ez alapján keress pasit :D
Érdekes hogy a mai fiatalok körében már ez határozza meg a párválasztást, hogy néz ki, milyen vagány :D
És hol maradnak az igazi értékek? :)
8/14 anonim válasza:
Kicsit vicces kérdés:D Ez olyan, mintha a félénk nyuszi a farkassal akarna barátkozni:D Mellesleg ne legyél ilyen felszínes.
9/14 anonim válasza:
Miért ez nem csak felszínesség. A vagányabb mellett általában kevesebb az unalom, nem olyan nyugisak a napok nem csak otthon ülés van és slussz passz. Ettől még mind a kettő értékes csak másképpen ;). És ha neki ez kell hát istenem. Erre mit lehet mondani? Max annyit hogy írjon rám :D
10/14 anonim válasza:
Lehet hogy ismerlek? :)
A leírásod totál illik Rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!