Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem vagányabb pasit találni? 20l
Figyelt kérdés
Elég félénk lány vagyok. Aki jobban megismer, annak aztán megnyílok, csak eleinte megy nehezen. Úgy érzem egy vagányabb pasira van szükségem, aki segítene előhozni belőlem is egy kis vagányságot. Volt már, hogy ilyen pasi próbálkozott nálam, csak nem tudtam hogy adjam a tudtára, hogy kis idő, és bátrabb leszek én is. Azt hitte, végig ennyire félénk leszek, úgyhogy feladta. Hogyan hozzam a tudtára egy ilyen srácnak, hogy egy idő után megtudok nyílni?2011. dec. 9. 12:59
11/14 anonim válasza:
tömesd ki a melleid és tedd ki őket és akkor van, egyébként nincs
12/14 anonim válasza:
Csak annyit mondj a kövi kérdésemre, hogy igen, vagy nem. :)
Anett??? :O :)
13/14 A kérdező kommentje:
ez a vagányság nekem vonzó egy pasiban, mert én is szeretnék kicsit bátrabb lenni. persze, nem fogok valakivel csak azért összejönni, mert vagány. de azért szeretnék ilyen pasit találni, mert ő talán segíthetne engem is kicsit azzá tenni.
a vagányság alatt pedig nem azt értem, hogy legyen egy utolsó pénzes bunkó. hanem azt, hogy legyenek barátai, járjon szórakozni, szeresse a kihívásokat (mint pl azt, hogy engem felbátorít :) )
egyébként a félénk pasikkal sincs semmi bajom, csak szerintem nem tolerálná, hogy én vágynék a "rosszaságra".
2011. dec. 9. 14:47
14/14 anonim válasza:
ma 14:47
félénk pasiként mondom, sokan el sem hinnék, ha megtudnák milyen "rosszaságokban vagyok benne valójában"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!