Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha véletlenül kiütöttem a fogam (jobb felső kettes) attól még egy lánynál lehetne esélyem?
Januárba akarom megcsináltatni, mert most nincs rá pénzem,
jönnek az ünnepek, ajándék meg minden, de lehetne esélyem vagy addig felejtős...
(ja és tegyük hozzá hogy eddig még nem volt b.nőm, de kitudja addig mi lenne)
17/F
Utolsó, köszi, ez egy jó ötlet. De attól tartok tényleg hanyagolnom kell most egy ideig az ilyen terveket, hát ez az én formám, még el se merem magam nevetni társaságba.
Lehet hogy vicces, de nagyon nem jó érzés.
Ja, nagyobb sztár lennék mint SvájciNéger mi?
Nem most akkor egyenlőre kerülnöm kell a dolgot...
Jujj, te szegény, azért biztos nem lehetett kellemes... :s :(
Hát nézd, barátomnak konkrétan kiverték egy fogát, igaz az hátrébb, sport közben, és mivel fél attól, hogy megcsinálja méregdrágán a műfogat, aztán megint kiverik, így ő úgy hagyta. Szóval nekem "foghíjas" a barátom, de ez nem olyan nagy dolog. Az edzőmnek is hiányzik elöl egy foga, és sokat vigyorog, meg röhög, szóval látszik, de én szerintem ettől függetlenül nem néz ki h.ülyén.
Szerintem csajozhatsz, nyugodtan. Csinálj poént a lyukból. :) Egy normális lány biztos nem fog ezért elítélni, aki ilyen miatt leszól az milyen bunkó már, hát mit tehetsz róla, hogy kitört a fogad...?
20L
kezd így a csajozást.
odamész-tegnap edzésen kiverték a fogam és fogadtunk a barátaimmal,hogy ebben az állapotomban egy ilyen vagány lánynak,mint te ez nem feltétlenül hátrány.
vagy vmi ilyesmi.
direkt felhívod rá a csaj figyelmét és viccet csinálsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!