Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi adatból meg lehet találni valakit? (FONTOS)
Figyelt kérdés
Horvátországban találkoztunk egy német testvérpárral akik irtó helyesek voltak... Megkeresném őket facebookon de sajnos csak a nevükre emlékszem - Marcel és Moritz. Tehát egy testérpárról van szó akik Németországban laknak és így hívják őket :D Sajnos családnevet nem tudok...
Moritz-nak rövidebb barna haja van, Marcel-nek hosszabb szőkésbarna és olyan mint egy félisten *.*
Ha valaki talál valamit szólna?
2011. dec. 30. 15:43
1/38 anonim válasza:
Keressük meg helyetted? Beírod a keresőbe, és ha annyira fontos neked, akkor végig böngészed.
3/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok keresésbe valami tehetséges már azt csinálom fél órája... Gondoltam lehet valaki ilyen hacker és jobban letudja szűkíteni a keresést... Hogy ismerős alapján keresni... Vagy én nem tudom. Már eléggé reményvesztett vagyok...
2011. dec. 30. 15:48
4/38 anonim válasza:
Ha már annyira írtó helyesek voltak, legalább egy email címet el kellett volna kérni tőlük. Bár ha még a vezetéknevüket se mondták meg vagy hogy melyik városban laknak, akkor valószínüleg nagyon érdekelhettétek őket.
5/38 anonim válasza:
És miért írtad le a kinézetüket??? Asszed valaki ebből felismer egy német testvérpárt? Bolond
6/38 A kérdező kommentje:
Mondták meg a várost is csak elfelejtettem... A nyaralás alatt csomót voltunk együtt a strandon beszélgettünk, billiárdoztunk. Csak én voltam olyan gyökér, hogy facebook azonosítót nem kértem tőlük...
2011. dec. 30. 15:52
7/38 anonim válasza:
Én egyszer találkoztam horvátba egy szlován csajjal. Nagyon szuperűl nézett ki, fehér fürdőruhája volt és szemüveget hordott. Krk szigetén találkoztunk. Ha valaki megtalálja szóljon.
8/38 A kérdező kommentje:
Tudod 100 ezer Moritz és 100 ezer Marcel létezik. A kinézet alapján talán szűkíthető. De basszus aki csak beszólogatni tud és nem normális választ adni az minek ír? :(
2011. dec. 30. 15:53
9/38 A kérdező kommentje:
Utolsó lehet gúnyolódni azt hiszem azért én több támpontot adtam...
2011. dec. 30. 15:53
10/38 anonim válasza:
Én Lengyelországban láttam egy csodás szőke nőt a buszról, ha valaki megtalálja, szóljon neki, hogy keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!