Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap szakítani fogunk? (! )
Figyelt kérdés
Holnap egy 5 éves kapcsolatom fog véget érni. Azaz holnap fogjuk kimondani az Isten véledet. Már régóta érzem hogy nem jó ez nekem, és többször figyelmeztettem, hogy a munka mellett fordítson rám kicsivel több időt, és figyelmet. Mindig csak hitegetett, hogy így lesz, de nem változtatott rajta. Nem éltünk együtt, és tegnap is azt mondta eljön hozzám, én megfőztem a kedvenc ételét, mivel megmondta hogy mikor jön. Kétszer is időpontot módosított, majd kettő körül telefonált, hogy mégsem tud eljönni. Nem ez volt az első alkalom hogy így történt. Besokaltam, és megírtam neki, hogy unom azt hogy folyton várnom kell, és amikor jó neki, akkor én alakítsam hozzá a napom. Ma hívott, és azzal kezdte hogy nem tetszik amit írtam neki. Én pedig megkérdeztem tőle, hogy minek kellek én neki? Nem tudta megmondani, majd holnapra átgondolja! Visszakérdeztem, hogy ezen mit kell átgondolni, stb. Aztán én mondtam neki hogy gondolja át hogy fent tudja-e tartani ezt a kapcsolatot. Ezt is átgondolja holnapra. Ugyanúgy kiakadtam, mint az előző átgondolós dolognál, kb ugyanazt is kérdeztem tőle: mit kell ezen átgondolni? Erre kiabálva azt kérdezte hogy én miről beszélek? Majd bocsánatot kért, és azt mondta hogy nem rám ideges hanem mindenre. Elvileg holnap jön, de úgy érzem szakítani fogunk. Kb azt fogja mondani, hogy keressek olyat akivel boldog leszek, mert ő nem tudja megadni azt amire szükségem van. Jól érzem hogy holnap szakítás lesz?2011. dec. 28. 17:36
1/12 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Bár te is megérthetnéd a gondjait. Egyáltalán tudod, hogy milyen gondjai vannak?
3/12 A kérdező kommentje:
Milyen gondjai vannak? 5 éve tűröm a gondjait! 5 éve!!!
2011. dec. 28. 17:45
4/12 anonim válasza:
Sose bánd. 5 év alatt még az összeköltözésig sem jutottatok el, plusz nem tudja minek is kellesz neki... ez nem igazi kapcsolat, csak úgy együtt van veled, mert neki így kényelmes.
5/12 A kérdező kommentje:
Ugyanezt mondtam neki én is! Hogy neki így kényelmes. Erre azzal jött, hogy szeretne több időt velem lenni, de valami mindig közbejön. Volt hogy három hétig valami mindig közbejött... Hívott hogy jön, aztán pár óra mulva hogy mégsem, mert még dolga van. Ez egy ideje így megy már!
2011. dec. 28. 17:53
6/12 A kérdező kommentje:
Azért félek a holnaptól, pedig most valamiért nyugodtnak érzem magam. Nem sírok, nem gubózok be. Viszont holnap mi lesz?...
2011. dec. 28. 17:56
7/12 anonim válasza:
Holnap bekövetkezik az, aminek legalább négy éve be kellett volna következnie. Ennyi.
8/12 anonim válasza:
Úgy tűnik, ti csak megszokásból vagytok még együtt. Egyszer én is voltam ilyen helyzetben, 5 és fél év egy semmirekellő mellett. Szakítottam, egy éjszakát végigbőgtem (magamat sirattam) de sokkal jobb lett utána az élet.
9/12 A kérdező kommentje:
Igyekszem pozitívan nézni a dolgot, hogy ennek a kapcsolatnak semmi értelme nem volt, de még nem megy ez a szemlélet.
2011. dec. 28. 18:34
10/12 anonim válasza:
Az idő majd megoldja a problémát, de jól érzed, ennek szakítás lesz a vége holnap, lehet az több erőt ad neked, ha te mondod ki a végszót, hogy szakítsatok. Fog jönni olyan fiú, ki minden téren tökéletes lesz számodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!