Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Lehet, hogy szakítani fogunk?
Őszintén nem fog tetszeni amit gondolok:
Fiatalok vagytok és éretlenek amikor összejöttetek, nem nagy valószínűséggel lesztek egymásnak az utolsók.
Ez az ingerlékenység meg az egymás iránti elhidegülés egyik dolga lehet. Ilyenek sem és mást sem tennék meg a barátnőmmel mert nagyon szeretem az életemnél is jobban, ha be akarja, hogy kenjem bekenem stb, sőt ha le van égve én megyek oda, hogy gyerünk kenjük be..
Ez az idővel csak rosszabb lesz és még türelmetlenbbek lesztek egymással és a szerelem vagy inkább már szeretet teljesen el fog múlni....
Ez nem úgy hangzik amit leírtál, hogy örökkön-örökké
Ja s nem a külsőd a lényeg
Elég bunkó dolog amiket leírtál, hogy a fejedhez vág. Szerintem nálatok is az a baj, hogy érzi a párod, hogy neked csak ő van és senki más nem kell. Ez persze rendjén is van de nálunk ugyan ezt volt ahogy tudta hogy csak ő és más szóba se jöhet vissza élt vele. Mond el a barátodnak, hogy neked rosszul esik a megjegyzése pl: te nem találnál mást. Ohh ez butaság szerintem te többet is találnál vagy előbb mint ő ha akarnál. És ne azon törje a fejét, hogy ha ilyen meg ilyen lennél akkor ez meg ez lenne. Te ilyen vagy és ő meg a pofátlan megjegyzéseit tegye félre és szeressen igazán és ne sértegessen!
18/L
sablonszöveg,de mindenhol vannak kisebb-nagyobb összezördülések amik nem jelentik egy kapcsolat végét,
ha ennyi időt kibírtatok már eddig akkor még többet is fogtok :D
sok szerencsét :)
Héé,szerintem sokan vagyunk akik nem vagyunk topmodell alkatúak,pl én is:PDe ez nem ok arra,h így beszéljen veled.Értem,h szereted,és az jó is,de fontos egy kapcsolatban,h megbecsüljétek egymást,és ne csak a külsőségeket nézze a másik fél.Akkor idős korotokban mi lesz?Hozzád sem fog nyúlni 45-50 évesen?(feltételezve ha odaáig együtt maradtok természetesen)Lehet valamit újítanod kéne akár a külsődön,akár az ágyban.:)
(az első válaszadó vtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!