Ugy néz ki hogy a barátommal szakitani fogunk és van egy kutya ami náluk van kertes házba és az enyém. Én magammal szeretném vinni csak az a gond hogy bérházba lakunk és ott nem érezné jól magát, de ott se akarom hagyni. Mit tegyek?
Megjött kedvenc állatbarátunk.
A kutya elsősorban ott érzi jól magát ahol szeretik. A körülmények úgyszólván, másodlagosak.
Ahogyan mi, emberek.
Ahol a kutyusnak jó,ott hagyd!
Ne a pasival akarj kibabrálni a kutyus kárára:-)
Szerintem gondolkozz el azon, hogy pl.: menyi időd lesz a kutya sétáltatására, fel bírod e azt vállalni hogy, naponta 2x minimum megsétáltatod. Függ a kutya méretétől, fajtájától is.Függ attól is hogy éppen milyen a kutya temperamentuma, menyire "rosszalkodó" típus.
Én nem szakitanám ki a kutyámat abból a környezetből ahol felnőtt, de ez mint már fentebb írtam sok mindentől függ.
miért nem érezné jól magát a kutya a lakásban szerinted?
mert szerintem azok a kutyák érzik a legjobban magukat akik a családdal fekszenek és kellnek és sokat érintkeznek embertársaikkal napközben is-a kutya társállat és a falkaösztöne sokszor még a létfenntartó ösztöneit is képes felülírni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!