Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb a lányok hány százalékánál működik az, hogy előbb megismeri a neki nem annyira tetsző pasit és lehet később teljesen megszereti?
én sem jöttem be barátnőmnek szerintem, de még is engem választott, mert velem érzi jól magát.
21/f
Én az utóbbi 2 kapcsolatomnál így voltam. Nem nagyon tetszettek először... sőt. De ismerkedtünk, aztán egyszercsak azon kaptam magam, hogy totál beleszerettem.
A legutolsó srácot egy szórakozóhelyen ismertem meg. Eleinte, ahogy találkozgattunk, mégsem tetszett. De mostanra beleszerettem. Az más kérdés, hogy mindkettőnek csak addig voltam jó, amíg én el nem kezdtem érdeklődni irántuk, amíg beléjük nem szerettem... aztán csúnyán megszivatott mindkettő :(
"Azért nem találkozol ilyennel, mert ilyen nincs, max a mesébe. Akik azt írták, hogy van, gartantáltan egy szép napon arra ébrednek majd, hogy nem vonza őket a párjuk, bármennyire is szeretik őket. Minden kapcsolatomban így volt és nagy valószínűséggel így is lesz már ha lesz kapcsolatom, mert rohadtul elegem van ebből az állszent pi.csa viselkedésből a nők részéről. Ha nem szeretnek azért, ami vagyok, akkor menjenek a francba!"
#9-es vagyok. A leghelyesebb férfinak is lógni fog a bőre 70 éves korára. Minden felszínes nő megszívja majd egyszer, ezt garantálom. Nem mondom, hogy ha a barátom majd 60 éves lesz, akkor is minden nap felizgat a látványa. Most viszont igen. Tisztában vagyok vele, hogy a vonzalom elmúlik, de attól még megmaradnak azon jótulajdonságai, amikbe beleszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!