Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi egyszer már csalódott valakiben, képes újra szeretni azt a valakit? Mennyi időbe tlelik, h megszeressen valakit? Ha elsőre nem sikerül megszeretni vkit, lehetséges, h később mégis megszereti?
Bonyolult kérdés de mégis megérthető...persze, hogy képes leszel másba beleszeretni...te is egy érző lény vagy:)
ami azt illeti, h mennyi időbe telik...hát sajnos azt nem tudom...
Újra szeretni? Ha tényleg szereti, akkor nem fog egy csalódás miatt kiszeretni belőle. Ha igazi szerelem, akkor valamilyen szinten úgyis mindig szeretni fogja. Tehát szerintem a csalódás és a szeretet annyira nem függ össze.
Én sokat csalódtam már, sajnos a barátom is bennem, de ennek ellenére ugyanúgy szeretjük egymást.
Az pedig, hogy mennyi időbe telik megszeretni valakit elég relatív. Én 1-2 hónapot mondanék, ha párkapcsolatban nézzük. De persze van, akiknél már az elején dúl a love (:
Az utolsó kérdés meg szerintem egy az egyben baromság, ne haragudj.
Én lány vagyok, de én azzal a sráccal már nem hiszem, hogy újra kezdenék, akiben csalódtam... (volt már ilyen)
Azóta én még más srácot sem mertem tiszta szívemből szeretni, mert féltem/félek, hogy megint csalódok.
És velem már volt úgy, hogy először nem szerettem, aztán hallosan belezúgtam egy srácba.:) 1,5 évig voltunk együtt. De volt egy másik szitu is, ahol először nem éreztem iránta semmit, aztán megpróbáltuk a kapcsolatot, és később sem szerettem bele...
Szóval ez sokmindentől függ sztem.
Az én pasimmal is ez a gond :(
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt és még mindig a volt csaját szereti.Azt mondja nem de én tudom és nagyon rosszul esik ez az egész :S Én mindent beleadok a kapcsba hogy jó legyen de hiába :S
Én azt javaslom: ne dobd el magadtól a boldogságot!És felejtsd el a múltat!
Ha tényleg jól érzed magad a csajjal és ha úgy érzed hogy van jövője a kapcsolatnak akkor ne hagyd hogy a múlt közétek álljon!
NEM. Én is jártam már így. Pontosabban oké, szeretem most is, a magam módján, de semmi nem lehet már köztünk. És ha lehetne sem akarnám. Sosem szabad visszafordulni.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!