Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van akkor, ha ff/nő megszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha ff/nő megszereti/kezd beleszeretni a szeretőjébe? :O

Figyelt kérdés
Mi a megoldás? Ilyenkor vajon mit csinálnak?
2009. okt. 31. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

mi lenne? normális esetben megbeszélik, ha már többes számot használtál. szar esetben meg lesz egy szenvedő fél.

egyéb kérdés?:D

2009. okt. 31. 19:11
 2/11 anonim ***** válasza:
én beleszerettem.Aztán elhagytam mert nem hagyta volna el a nőjét...:(( Életem legfájdalmasabb időszaka. 28/L
2009. nov. 1. 00:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Felesége volt, vagy barátnője? Mért nem hagyta volna el? Megkérdezted?
2009. nov. 1. 09:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Az hogy köcsög, mert szeretője van. :)
2009. nov. 2. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem ugyanazt, mint előtte. dugnak.
2009. nov. 2. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:

en is szeretoje vagyok egy ferfinak.Mar egy par eve zajlik ez,viszont azota voltak szunetek is.Volt nekem is rendes kapcsolatom,majd megint osszehozott a sors.Nem tudom h ha szerelmes vagyok-e bele,vagyis legalabb nem merek belegondolni,mert tudom h nem hagyna ott a csaladjat,es en sem szeretnem h ertem otthagyja ertem oket.Nem kene te sem beleszeress,mert fajdalommal jar,es nagyon ritka az az eset amikor a szeretoert feladja a csaladjat...

18 L

2009. nov. 2. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:
kisse helytelenul ertem,de sztem megerted:)
2009. nov. 2. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:
*irtam...:))
2009. nov. 2. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:
00:53-as vagyok: van egy gyereke akit nem akar otthagyni. :( Egyébként lehet hogy újra összejövünk mert a múltkor felhívott és megbeszéltük hogy talizunk. És tudod mit? Most már nem érdekel hogy nem hagyja ott az élettársát. Csak Vele akarok lenni.Remélem újra összejövünk mert már nem bírom nélküle.
2009. nov. 4. 16:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Tedd azt, ami neked a legjobb. És ha esetleg valakinek megtetszel, csak Ő miatta ne utasítsd vissza! Remélem összejön, amit szeretnél!!! :)
2009. nov. 4. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!