A sportot (idővel) mindenki megszereti, mindenkinek örömet okoz?
Szia!
Érdekes dolod, de MINDEN agyban dől el, az is hogy mennyire leszel kitartó egy sportban, mennyire szereted stb.
Ha utálod a konditermet akkor a gyakorlatok közben is sokkal jobban fogsz szenvedni, mintha szeretnéd legalább valamennyire:)
Ez ennyire egyszerű.
Soha ne muszályból csináld, mert ami kötelező azt utálni fogod:)
Ha azt gondolod, hogy "béna vagy", azzal saját magadat hátráltatod, ezt így nem lehet.
Keress más sportot, biztos van olyan amit szeretsz...
Azt kimondta, hogy minden embernek élvezet a mozgás?:)
Nézz körbe minden második kövér, az emberek nagytöbbsége nem igazán szeret mozogni.
Tehát nem vagy kivételes esett.
Másik... a mozgás nem egészen úgy élvezet, ahogy azt te gondolod...
A fáradság és élvezet eleve kizárja egymást!!!
Az az idő amit mozgással töltesz, az nem biztos hogy annyira jó lesz, de hosszú távon jó hatással van rád, mert boldogság hormonokat termel.
Tudom, hogy ez így most nem teljesen világos... de azért remélem érted:)
"csak nyűg meg kín, ha menni kellett. Nem szeretek leizzadni, nem szeretem, hogy büdös leszek, és az egészet..."
Mint mondtam minden agyban dől el! Nem tested határozza meg hogy mire vagy képes (nyilván vannak egyéni korlátok, és határok stb.), hanem a fejedben dől el!
Ehhez kell baromi nagy akaraterő, kitartás, elszántság stb.
Ha ezt nem érzed, jobb ha inkább hagyod az egészet.
Olyan sportot válasz akkor,aminek funkcionális haszna is van.
Pl a küzdősport.Ha jó vagy benne,akkor meg tudsz verni egy másik embert,sokkal kevesebb kompromisszumot kell majd kötnöd az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!