Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne rá pénzetek, és olyan szépséghibátok lenne amin heg nélkül lehet javítani plasztikával, kés alá feküdnétek? (Annak érdekében hogy jobban tetszetek az ellenkező nemnek)
Nekem nincs ilyesmire szükségem, mert igaz, hogy nem vagyok tökéletes, de közelebb vagyok hozzá, mint bárki más.
Az pedig már régen rossz, ha kés alá akar valaki feküdni, mert azt hiszi, hogy emiatt sikertelen az ellenkező nemnél. Ettől nem lesz jobb, sőt azt fogja érzeni, hogy akkor ezt is "helyre kell hozni" azt is át kell szabni stb. Mindenki fogadja el önmagát olyannak, amilyen. Le kell szarni más véleményét, arról nem beszélve, hogy a legapróbb beavatkozások is kemény százezrekbe kerülnek.
"Nekem nincs ilyesmire szükségem, mert igaz, hogy nem vagyok tökéletes, de közelebb vagyok hozzá, mint bárki más."
Khm...., nem vagy Te egy kicsit..., hogy is mondjam..., beképzelt? Aki általában ilyet ki mer magáról jelenteni, és komolyan is gondolja, na ott már problémák vannak...
Persze, egy természetes egoizmus mindenkinek kell, de ezt én már nem annak nevezem!
Amúgy szerintem a kérdező nem olyanra gondolt, hogy "apucitól mellplasztikát kaptam, mert letudtam érettségizni egy kegyelem kettesre töriből" :S
Igen én belemennék. Az orromon szeretnék korrigálni, annál meg nem marad heg.
Igazából én nem azért csináltatnám meg, hogy a pasiknak jobban teszek. Eddig se volt ilyen szempontból hátrány. Inkább csak engem zavar. Nem azt látom, amit szeretnék. Régen az orromra nagyon büszke voltam, nagyon szép volt, épp ezért szeretném. :) 19/L
tutkeráj nem. nem vagyok annyira gyenge jellem, h ne tudjak változtatni én magam. ami pedig változhatatlan, azt meg úgy szeretem, az vagyok én. :)
lehet, ez nem trendi felfogás, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!