Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » S. O. S.! Plasztikával úgy...

S. O. S.! Plasztikával úgy kimetszetni a körömágyat, hogy soha többé ne nőjőn ott köröm?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 9 éve ráesett egy terméskő a bal lábfejemre, és azóta cső alakban nő a köröm a nagylábujjamon.....

Gusztustalan, nem bírom elviselni..... Amióta ez megtörtént, egy nyáron sem viseltem nyitott orrú cipőket, papucsokat :S

Légyszíves ha írtok, értelmes válaszokat szeretnék, mert már elegem van a sok hülyeségből!

Előre is köszi :)

2011. jún. 30. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor szedték le?

Elvileg ha leszedték utána rendesen kellett volna visszanőnie.

2011. jún. 30. 19:29
 2/7 A kérdező kommentje:

1x levetettük, de mivel a körömágyam sérült, így ugyanolyan sz@rul nőtt vissza.....

Már elegem van ebből az egész körömtémából.....

Ha szóba kerül itthon, vagy a barátnőimnél mindig elsírom magam......

2011. jún. 30. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
nem fotóznád le olyan kiváncsi vagyok hogyan néz ki nem tudom elképzelni
2011. jún. 30. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Mukorom
2011. júl. 1. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
de ha leveszik, és nincs ott köröm, az nem sokkal gusztustalanabb?
2011. júl. 14. 17:40
 6/7 A kérdező kommentje:

FromOz: a műkörömtől nem lesznek olyan problémák, hogy megbetegedik a köröm?

Az utolsó válaszoló: én úgy gondolom, hogy nem lenne gusztustalanabb, mert így ha ránézek, márcsak nekem is ápolatlanságot mutat, és ha felveszek egy papucsot, akkor folyamatosan azt bámulják nagyon sokan... ilyenkor mindig arra gondolok, hogy az jár az eszükben hogy undorító... De ha nem lenne ott köröm, akkor azért bámulnák, hogy ,,szegénykém, milyen baleset történhetett vele... biztosan fájt neki" érted?

Így saját magamat nyugtatnám meg...........

2011. júl. 22. 06:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Mukormoktol nincs problema, de olyan helyre kellmenni, ahol fertotlenitik a munkaeszkozoket. A masik, meg harom hetenkent fel kell toltetni, ha ezt nem vallalod, ne kezd el. Azert kell ez, hogy ne mehesen ala mocsok, bacillus. Az en manikurosom senkinek nem rak fel mukormot, ha erre nem hajlando. Nem a penzert koti ki, mert dolgozik 10 orat naponta, megsem tud mindenkit bevenni, aki akar jonni.
2011. júl. 22. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!