Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit javasoltok? Hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok? Hogyan tudnám pokollá tenni az életüket?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy barátnőmmel sajnos eléggé korlátolt, hogy mikor tudunk úgy rendesen találkozni. Egyszer aztán az egyik ilyen találkozás alkalmával, éreztem rajta egy másik szagot is, amit eddig még soha, nem tudtam pontosan megállapítani, hogy férfi vagy női dezodor szag, de nem szóltam miatta, megbíztam benne. Aztán mikor már vagy 5. alkalommal is (de csak azon az egy napon) éreztem rajta a szagot kezdett gyanússá válni a dolog, így a következő talit lemondtam, és sikerült mindent úgy rendeznem, hogy sokkal előtte végezzek a suliban, így betudtam várni a sulijánál és követni őt. Végül egészen egy házig követtem, ahol, mint kiderült nálam egy egy évvel fiatalabb srác lakik. Kicsit még kutakodtam ez ügyben, és egyik ismerősömtől megtudtam, hogy a srác az utóbbi hetekben gyakran dicsekszik az új nőjével, akit a b@lfasz pasija háta mögött d*g rongyossá. Mostmár bizonyos, hogy megcsal a barátnőm és azt is tudom, hogy kivel, viszont ők nemtudják, hogy én erről tudok, így a meglepetés ereje nálam van. Gondoltam már rá, hogy egyszer amikor egyedül van a tag, elkapom és megverem, de ennél sokkal frappánsabb módon szeretnék kib@szni mindkettőjükkel, lehetőleg úgy, hogy az életük ha csak egy darabig is, de pokollá változzon. Én 18 éves vagyok a másik kettő söpredék pedig 17 évesek.
2011. dec. 23. 16:34
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

"A srácról pedig, kiderült, hogy van egy barátnője akit "mindennél jobban szeret", a csajjal egyszerűen közlöm, hogy mi a szitu és, hogy mikor érdemes beugrania a barátjához."

Na kedves kérdező, ez már méltó bosszú. Látod felesleges itt verkedni, és hasonlók, vannak értelmesebb megoldások is.

2011. dec. 23. 23:46
 42/45 anonim ***** válasza:

de azért ha erősebb vagy mint ő akkor nyugodtan leverhetsz neki egy pár pofont majd ha mindent bejátszottál

max feljelent és akkor mivan..... én lehet hogy nem bírnám vissza fogni magam ilyen a FÉRFI ösztön

2011. dec. 23. 23:49
 43/45 anonim ***** válasza:
Túrót kedves előző, ilyen egy primitív ősember.
2011. dec. 23. 23:55
 44/45 anonim ***** válasza:
Örüklök hogy lehiggadtál és átgondoltad a dolgot. A lelki terror mindig sokkalta brutálisabb mint a testi. Mindent bele.
2011. dec. 23. 23:59
 45/45 anonim ***** válasza:

"A srácról pedig, kiderült, hogy van egy barátnője akit "mindennél jobban szeret","

Dugd meg a barátnőjét akkor.

Bizonyítékként be is mutathatnád neki az üzenetet, hiszen csak felismeri a barátja telefonszámát.

2011. dec. 24. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!