Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok? Hogyan tudnám pokollá tenni az életüket?
A HIV pozitív ötlet hatalmas.
de a srác megveretése se kutya, persze én ellenzem, mert ugye az bűncselekmény ;) ha érted hogy mondom...
# 24
Igen ez is egy jó ötlet.
Végül is használhatod a csajt te is. Húzz óvszert mindig, mert ki tudja kivel dug még.
Használd, amíg tudod, közben keress másik barátnőt a háta mögött, majd amikor megvan, akkor dobd el a ribit.
"Csinálj a csajról szexi képeket és tedd fel a netre. De mindene látsszon!"
Gratulálok. Ön nyerte a hónap parasztja fődíját.
Csak nehogy egyszer a te pici pimplőd kerüljön fel a netre, haver.
Megjegyzem a tipped egyébként bűncselekmény és polgári úton is szép kis kártérítésért perelhetne a csaj. Joggal.
csak annyit mondok, hogy nehogy annyiban hagyd, azért mert más besz*ri és inkább kihagyná a bosszúállást, attól neked nem kell :P (sztem felesleges azzal a dologgal jönni h gyerekes meg ilyesmi, mert lehet aki most ezt mondja abból is ezt váltaná ki, de úgy bírom h itt mindenki akkora bölcs)már csak azt nem írták, hogy bízd istenre majd ő elrendezi....
én is meg tenném, emberek vagyunk, ezis egy út, fú ne h már,ez most még engem is felbosszantott xD
19:29:
Mert a pasi híreszteli, hogy egy idősebb csávó csaját kúrja romosra. Azért.
Hidd el a csajnak az lesz az utolsó gondolata, hogy világgá kürtölje, hogy AIDS-es a csávó. 2 évig vele volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!