Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit javasoltok? Hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok? Hogyan tudnám pokollá tenni az életüket?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy barátnőmmel sajnos eléggé korlátolt, hogy mikor tudunk úgy rendesen találkozni. Egyszer aztán az egyik ilyen találkozás alkalmával, éreztem rajta egy másik szagot is, amit eddig még soha, nem tudtam pontosan megállapítani, hogy férfi vagy női dezodor szag, de nem szóltam miatta, megbíztam benne. Aztán mikor már vagy 5. alkalommal is (de csak azon az egy napon) éreztem rajta a szagot kezdett gyanússá válni a dolog, így a következő talit lemondtam, és sikerült mindent úgy rendeznem, hogy sokkal előtte végezzek a suliban, így betudtam várni a sulijánál és követni őt. Végül egészen egy házig követtem, ahol, mint kiderült nálam egy egy évvel fiatalabb srác lakik. Kicsit még kutakodtam ez ügyben, és egyik ismerősömtől megtudtam, hogy a srác az utóbbi hetekben gyakran dicsekszik az új nőjével, akit a b@lfasz pasija háta mögött d*g rongyossá. Mostmár bizonyos, hogy megcsal a barátnőm és azt is tudom, hogy kivel, viszont ők nemtudják, hogy én erről tudok, így a meglepetés ereje nálam van. Gondoltam már rá, hogy egyszer amikor egyedül van a tag, elkapom és megverem, de ennél sokkal frappánsabb módon szeretnék kib@szni mindkettőjükkel, lehetőleg úgy, hogy az életük ha csak egy darabig is, de pokollá változzon. Én 18 éves vagyok a másik kettő söpredék pedig 17 évesek.
2011. dec. 23. 16:34
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
utolsó válasz a legjobb, azt tedd :d
2011. dec. 23. 16:43
 12/45 anonim ***** válasza:

bocsi elírtam...szóval szerintem ezt tedd:

a barátnődnek adj hashajtót egy jó darabig titokban...

-később mond el neki, hogy már régóta megcsalod őt (hazudj)

-a fiút vagy veresd meg egy csövessel vagy kapd el te...

-mond a barátnődnek, hogy szopjon le és engedje, hogy arcára-homlokára verd az anyagot... aztán vegyél elő egy 500-ast és tapaszd bele közben pedig mond azt neki, hogy : " Ennyit érsz te ringyó "

aztán hagyd ott....

2011. dec. 23. 16:44
 13/45 anonim ***** válasza:
56%
Hogy bosszút akarsz állni rajtuk kb. az értelmi szintedet a dicsekvő kúrogatóéval teszi egyenlővé. Dobd a csajt és adj hálát az égnek, hogy ez ilyen hamar kiderült. Lépj tovább, dolgozd fel ezt az elkepesztően nehéz traumát, hogy az életednek így 18 évesen vége, mert átbasztak. Sajnáltasd is még magad és otthon sírd teli a párnácskádat.
2011. dec. 23. 16:45
 14/45 anonim ***** válasza:
76%

Mond meg volt egy kis előéleted, amire nem vagy büszke.

Szóval úgy történt, hogy nem igazán találtad a helyed a világban mielőtt megismerkedtél vele. Így benne voltál egy két dologban így hát kipróbáltad férfival is. Mivel fontos vagy számára ezt meg kell osztani vele. Ez nem is volt probléma el is felejtetted a dolgot csak sajnos a napokban felkeresett a srác, hogy vizsgáltasd meg magad mert kiderült róla, hogy eléggé kicsapongó életmódot él és aids-es. Így hát te is elmentél és kiderült, próbálj jó színész lenni, mint aki nem aludt napokig stb..

2011. dec. 23. 16:47
 15/45 LadyLee ***** válasza:
40%
Szánalmas vagy haver. Inkább szimplán csak dobd a csajt és lépj túl a dolgon. Amúgy sem lehetett nagy szám a liba, ha ilyeneket csinál.
2011. dec. 23. 16:47
 16/45 anonim ***** válasza:
42%
16:44 b@szki te bemásoltad azt amit én írtam!!!!
2011. dec. 23. 16:50
 17/45 anonim ***** válasza:
73%
Hát kedves kérdező, te legalább olyan szánalmasan gyerekes vagy mint ők. "Pokollá tenni az életüket" pfff.... Nem csodálom, hogy a nőd megcsal. A normális érett férfihez méltó megoldás a tények feltárása és a szakítás lenne, miközben közlöd vele, hogy emberileg mélyet csalódtál benne. A srácot pedig úgy lehetne elintézni, hogy gratulálsz neki az új ribancához. Te pedig öcskös úgy próbálod rendezni a szituációt, mint valami DURCÁS KISFIÚ. Neked nem is való nő, menj inkább legózni.
2011. dec. 23. 16:51
 18/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Azoknak pedig akik szerint szánalmas vagyok és az értelmi szintem egyezik a fentebb említett srácéval azoknak üzenném, hogy ha bármi bosszú nélkül hagynám a francba az egészet, én lennék a puhap*csű h*lye gyerek, akiben annyi tartás nincs, hogy kiálljon magáért. (Igen, tudom, hogy nem kéne ezzel foglalkoznom, de a srác eléggé "menő" és adnak a szavára. Valamint akkor mondjátok ezt ha egy 2 éves kapcsolat után, titeket csalnak meg így ;).
2011. dec. 23. 16:52
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Úúúúú ez a nemibetegséges ötlet nagyon adja :D:D:D

Ezt be kéne játszanod! :D Csak ne ilyen komoly dolgot hazudj, mert még a végén öngyilkos lesz a kis ribanc...

Mond meg neki, hogy minap voltál nemibeteg gondozónál mert valami nem stimmelt odalent és mond hogy összeszedtél valami szifiliszt egy nyilvános budiban.

Mond el neki, hogy neki is el kellene mennie vizsgálatra mert nagy valószinűséggel ő is elkaphatta.

21F

2011. dec. 23. 16:53
 20/45 anonim ***** válasza:
81%

ez hülye. én becsengetnék hozzájuk (persze amikor együtt vannak), mit sem sejtve, de ha nem nyitnak ajtót, akkor ott dörömbölnék egy órát, míg ki nem jönnek. egyszer úgyis ki kell nyitni az ajtót... és akkor ott lesznek mind a ketten, és akkor majd magyarázkodhatnak. vagy esetleg mond, hogy "ja, ez aki téged mindig rongyosra.. remélem nem zavartam" stb...

vagy haverkodj össze a sráccal, a barátnőd előtt, és majd nézd az arcukat.

muhahahaa

2011. dec. 23. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!