Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok? Hogyan tudnám pokollá tenni az életüket?
bocsi elírtam...szóval szerintem ezt tedd:
a barátnődnek adj hashajtót egy jó darabig titokban...
-később mond el neki, hogy már régóta megcsalod őt (hazudj)
-a fiút vagy veresd meg egy csövessel vagy kapd el te...
-mond a barátnődnek, hogy szopjon le és engedje, hogy arcára-homlokára verd az anyagot... aztán vegyél elő egy 500-ast és tapaszd bele közben pedig mond azt neki, hogy : " Ennyit érsz te ringyó "
aztán hagyd ott....
Mond meg volt egy kis előéleted, amire nem vagy büszke.
Szóval úgy történt, hogy nem igazán találtad a helyed a világban mielőtt megismerkedtél vele. Így benne voltál egy két dologban így hát kipróbáltad férfival is. Mivel fontos vagy számára ezt meg kell osztani vele. Ez nem is volt probléma el is felejtetted a dolgot csak sajnos a napokban felkeresett a srác, hogy vizsgáltasd meg magad mert kiderült róla, hogy eléggé kicsapongó életmódot él és aids-es. Így hát te is elmentél és kiderült, próbálj jó színész lenni, mint aki nem aludt napokig stb..
Úúúúú ez a nemibetegséges ötlet nagyon adja :D:D:D
Ezt be kéne játszanod! :D Csak ne ilyen komoly dolgot hazudj, mert még a végén öngyilkos lesz a kis ribanc...
Mond meg neki, hogy minap voltál nemibeteg gondozónál mert valami nem stimmelt odalent és mond hogy összeszedtél valami szifiliszt egy nyilvános budiban.
Mond el neki, hogy neki is el kellene mennie vizsgálatra mert nagy valószinűséggel ő is elkaphatta.
21F
ez hülye. én becsengetnék hozzájuk (persze amikor együtt vannak), mit sem sejtve, de ha nem nyitnak ajtót, akkor ott dörömbölnék egy órát, míg ki nem jönnek. egyszer úgyis ki kell nyitni az ajtót... és akkor ott lesznek mind a ketten, és akkor majd magyarázkodhatnak. vagy esetleg mond, hogy "ja, ez aki téged mindig rongyosra.. remélem nem zavartam" stb...
vagy haverkodj össze a sráccal, a barátnőd előtt, és majd nézd az arcukat.
muhahahaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!