Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit javasoltok? Hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok? Hogyan tudnám pokollá tenni az életüket?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy barátnőmmel sajnos eléggé korlátolt, hogy mikor tudunk úgy rendesen találkozni. Egyszer aztán az egyik ilyen találkozás alkalmával, éreztem rajta egy másik szagot is, amit eddig még soha, nem tudtam pontosan megállapítani, hogy férfi vagy női dezodor szag, de nem szóltam miatta, megbíztam benne. Aztán mikor már vagy 5. alkalommal is (de csak azon az egy napon) éreztem rajta a szagot kezdett gyanússá válni a dolog, így a következő talit lemondtam, és sikerült mindent úgy rendeznem, hogy sokkal előtte végezzek a suliban, így betudtam várni a sulijánál és követni őt. Végül egészen egy házig követtem, ahol, mint kiderült nálam egy egy évvel fiatalabb srác lakik. Kicsit még kutakodtam ez ügyben, és egyik ismerősömtől megtudtam, hogy a srác az utóbbi hetekben gyakran dicsekszik az új nőjével, akit a b@lfasz pasija háta mögött d*g rongyossá. Mostmár bizonyos, hogy megcsal a barátnőm és azt is tudom, hogy kivel, viszont ők nemtudják, hogy én erről tudok, így a meglepetés ereje nálam van. Gondoltam már rá, hogy egyszer amikor egyedül van a tag, elkapom és megverem, de ennél sokkal frappánsabb módon szeretnék kib@szni mindkettőjükkel, lehetőleg úgy, hogy az életük ha csak egy darabig is, de pokollá változzon. Én 18 éves vagyok a másik kettő söpredék pedig 17 évesek.
2011. dec. 23. 16:34
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
41%
Húha, így olvasva a kommenteket kiderült számomra ,hogy elég sok a bosszúszomjas agresszív őrült. Aztán még csodálkoznak nem jut nekik normális barátnő csak az ilyen kérdező által leírt szélkakas.
2011. dec. 23. 20:50
 32/45 A kérdező kommentje:
Egyébként nemtudom, hogy miért jutna rosszabb lányhoz az aki nem hagyja, hogy tulajdonképpen megalázzák és a pofájába röhögjenek. Sajnálom, hogy itt pár emberbe annyi tartás nem szorult, hogy visszavágjon annak aki keresztbe tett neki, nem véletlenül tart itt ez az ország ahol, mert mindenki csak annyiba hagyja a dolgokat. Mindenesetre inkább lesüllyedek a srác értelmi szintjére, és leszek egy rohadt bosszúálló minthogy, annyiba hagyjam a dolgot. Lehet megkövezni ;)
2011. dec. 23. 22:05
 33/45 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, szerintem nem attól lesz valaki menő gyerek ha bosszút áll... De te tudod. És pont a bosszúálló ostoba emberek miatt tart ott a világ ahol. Ne tudd meg felénk mik voltak... :) Rátörtek egy férfira baltával a lakásán este, meg hasonlók. Nem érdemes verekedésbe bonyolódni, a testi fenyítést hanyagolnám a helyedben nem attól leszel nagygyerek.
2011. dec. 23. 22:16
 34/45 anonim ***** válasza:
:D ha a csaj tablettát szed akkor csesz el az adagját :) . Érd el hogy terhes legyen attól a másik sráctól !
2011. dec. 23. 22:18
 35/45 anonim ***** válasza:
53%
A kérdező által leírt történet és az itt levő válaszok alapján bebizonyosodott, az emberi rosszindulat határtalan.
2011. dec. 23. 22:24
 36/45 anonim ***** válasza:

"Sajnálom, hogy itt pár emberbe annyi tartás nem szorult, hogy visszavágjon annak aki keresztbe tett neki"

Ez nem tartás, hanem intelligencia kérdése, ha majd kicsit idősebb leszel meg fogod érteni, hogy miért. A mai világban minden a kapcsolatokra épül, értelemszerűen nincsen szükséged ellenségekre, mert tegyük fel most valami kis csínnyel elbánsz velük, de lehet, hogy később egy számodra fontos szituációban ők fognak szarrá szívatni téged. Ezt persze még nem látod át, mert gyerek vagy még. De hidd el nekem, nincs szükséged ellenségekre. Lehet így játszani az életet, ahogy te akarod, de nem éri meg. Ebből a szituációból te most méltósággal ki tudsz lépni, mert nyugodtan mondhatod azt, hogy a lány nem ér annyit, hogy cirkuszolj miatta. Ha akarsz bosszút is állhatsz rajtuk, de nem most és nem ilyen gyerekes módszerekkel. Lehet azt is kifinomultan csinálni, de ahhoz ész kell.

2011. dec. 23. 22:42
 37/45 anonim ***** válasza:

Most, hogy ezt így tudod mondogasd neki mennyire szerelmes vagy belé, nélküle nem érne semmit az életed. Mond azt ha szakítana veled, vagy megcsalna öngyilkos lennél.

had őrlődjön egy kicsit.... aztán veresd be az aids-es témát

2011. dec. 23. 22:49
 38/45 anonim ***** válasza:

mondok én is egy jó ötletet, mielőtt bosszút álsz, csinálj róla egy pár xxx képet, de még NE kezdj velük semmit. Ha van egy kis időd é a gyerek panelházba lakik akkor azt is eljátszhatod, hogy amikor megy be a csaj a lépcsőházba te pont szembetalálkozol vele egy véres (persze ketchup) késsel és annyit mondasz neki, hogy a pasid se kamatyol többet:D majd szó nélkűl elsétálsz:D, ezután tol fel a képeket napiszarra, persze vigyázz, hogy ne bizonyítsák rád (legjobb ha alvás közben csinálod, és photoshoppal eltorzítod a hátteret).

vagy

Ha van türelmed, akkor csináltatsz egy HIV tesztet, bescannolod, kicsit meghamisítod, hogy pozitív legyen, és a csaj és a te nevedben is csinálsz egyet. Majd azt mondod, hogy míg aludt vettél tőle nyálmintát (nem biztos, hogy tudja, hogy csak vérből lehet, mond azt, hogy bármi testnedv), vagy akár a saját nevedben is eljűtszhatod:D

Van itt pár ember aki azt írja, hogy szánalmas vagy meg mosolyogva lépj túl, de azért az "átvágásnak" is van határa. A te esetedben a legjobb, ha mosolyogva állsz bosszút mutatva a csajnak, hogy kb ennyit jelentett, és nem lesz lelkiismeret furdalásod:D Persze azért ne kerűlj bajba a bosszúd miatt:) (Ja igen az AIDS teszt ált 2 hét, addig meg lehet izgulni)

Sok sikert:D:D

2011. dec. 23. 23:07
 39/45 anonim ***** válasza:
természetesen akár ki is szállhatsz a leszarom dologgal, mond azt, hogy pár hete összejársz egy csajjal és őt választod:D:D Én mindkettőt támogatom
2011. dec. 23. 23:10
 40/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akik szerint h*lyeség megbosszulni, átgondoltam, igazatok van. Viszont a csajt lelkileg mindenképp kikészítem (mennyire szeretem, stb..), és a nemifertőzéses trükköt is lehet bevetem, de azon még gondolkozom. A srácról pedig, kiderült, hogy van egy barátnője akit "mindennél jobban szeret", a csajjal egyszerűen közlöm, hogy mi a szitu és, hogy mikor érdemes beugrania a barátjához.
2011. dec. 23. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!