Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom ma jött haza munkából, több napig nem volt itthon. A cuccai közt egy óvszert találtam. Nagyon megdöbbentem. Azt mondta nem ő tette oda. Hát én sem. Meg hogy ő nem csalt meg soha és nem is fog. Most mit higgyek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 22:47
21/51 A kérdező kommentje:
23:42 válaszolónak
Nem tudom elfelejteni, még ha csak egy botlás is volt. Mellettem ne botladozzon, és ne akarjon újdonságokat sem.
Mondja meg mi a szitu és lépjünk, én nem tudnék vele ágybabújni, ha tudom hogy megcsalt.
2011. dec. 21. 23:46
22/51 anonim válasza:
Én a helyedben holnap leülnék vele, és megmondanám neki, hogy ne haragudjon, de nem hagy nyugodni ez az óvszer dolog. Figyelnék nagyon, hogy reagál, és az alapján döntenék, hogy hiszem-e vagy sem.
23/51 A kérdező kommentje:
Nem lehetett kolléga, mert akkor rögtön azt mondta volna. De nézett rám és azt mondta: "Hát nem te tetted oda? Én meg azt hittem te voltál." Mire megkérdeztem, ugyan miért tettem volna én oda. Hát azt ő nem tudja.
2011. dec. 21. 23:48
24/51 anonim válasza:
Ami még fontos, hogy milyen képet vágott, mikor megtaláltad az óvszert? Zavarba jött? Persze még az sem jelenti azt, hogy megcsalt (vagy erre készült volna), ha ideges lett, mert könnyen lehet, hogy tényleg régebb óta ott volt, és amiatt jött zavarba, hogy biztos most azt hiszed, hogy megcsalt, pedig nem.
25/51 A kérdező kommentje:
23:46 válaszolótól kérdezném.
Mire figyeljek? Mik azok a jelek, amik megmutatják hazudik-e vagy sem?
2011. dec. 21. 23:50
26/51 anonim válasza:
És pontosan honnan került elő? Mert ha a bőrönd zsebéből, akkor igaza is lehet.
Azonban ha két ing közül, akkor már más az ábra.
27/51 anonim válasza:
Ti óvszert használtok és nála egy óvszer volt a bőröndben... Ez tényleg lehet véletlen, ebből szerintem nem kellene azonnal rémeket látni!
28/51 anonim válasza:
Ezt neked kéne tudnod, mivel én az én páromat ismerem hogy észrevegyem hazudik-e, neked meg a tiedet kéne. De pl. a szemedbe néz-e, vagy máshova,
nyugodt hangon próbál téged is nyugtatni, vagy zavartan hebeg-habog, ingerült lesz mikor felhozod a témát vagy sem, ilyesmik....
29/51 A kérdező kommentje:
Mikor megtaláltam a döbbenettől én biztos nagyon bamba pofát vághattam, mert mikor ránéztem, az ő arcán is volt hát nem is tudom, döbbenet, csodálkozás. Még ami lényeges, mikor azt mondta azt hittem te tetted oda... A hangja eléggé elcsuklott. Ez is biztos jelent valamit és és nagy tágra nyilt szemekkel nézett. Mint aki mindjárt elsirja magát. Ezek csak most ugrottak be. De ez csak egy másodperc volt aztán meg rendesen erőteljes hangon beszélt,mint szokott és olyan magabiztosságot sugárzó lett. utánna nem szóltam semmit témát váltottunk, pedig orditani tudtam volna. Pár perc múlva, kijelentett, kerek peres ha azt gondolom, hogy megcsal akkor tévedek, mert ő soha nem csalt meg és nem is fog. Olyan hangszínnel, hogy ő itt befejezte és nem akar tobbett beszélni róla.
2011. dec. 21. 23:57
30/51 anonim válasza:
Az a baj, hogy szerintem ez így most már kideríthetetlen, mert ha nem csalta meg, és tényleg csak véletlenül maradt ott az óvszer, szerintem akkor is mindenki zavarba jönne a gyanúsítástól, meg attól, hogy: "úristen, most azt hiszi, hogy megcsaltam, hogy fogom megmagyarázni, hogy nem, most már ezután nem fog hinni nekem?" ettől mindenki feszült, ideges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!