Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom ma jött haza munkából, több napig nem volt itthon. A cuccai közt egy óvszert találtam. Nagyon megdöbbentem. Azt mondta nem ő tette oda. Hát én sem. Meg hogy ő nem csalt meg soha és nem is fog. Most mit higgyek?
legalább nem megy a csaj majd hozzá hogy apa lettél :)
amúgy ha pl bogyóval védekeztek akkor furcsállnám hogy mért van gumi nála.
Hát...de egy doboz volt vagy egy darab?
mert ezek általában hármasával vannak csomagolva.
lehet Még nem csalt meg,mivel ott a gumi.sztem átlátszó,minek lenne nála gumi.de mondjuk azt jó pont h legalább a védekezésre gondol!
Egy darab volt. nem szedek bogyót, óvszert használunk. Azt mondta leht még régről maradt nála, pl, mikor tasójáéknál voltunk pár napra, vagy nyaralás után.
Hát nem tudom.
Minden esetre most eléggé szarul érzem magam ő meg már alszik.
hat ez tenyleg gáz:(
uhh..nekem ugy bukott le a volt pasim,hogy az anyjaéknal voltunk,és ott nem tartottunk gumit.és mondom neki az övtaskadban van egy,hozdd azt.erre hozza a táskát a gumi meg sehol.magyarul elhasznalta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!