Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egyedülálló pasik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyedülálló pasik miért dühöngenek, meg szidják a nőket, ahelyett hogy tennének azért hol kelljenek valakinek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 19:09
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
pasik, ne magyarázzatok hogy ne általánosítson a kérdező, mert itt az ilyen srácok 90%-a ugyanezt teszi...normális választ viszont én sem kaptam még erre.
2011. dec. 24. 23:19
 42/51 anonim ***** válasza:
és am meg a nők ugyan ezt gondolják a pasikról mint amit a pasik rólunk...mi is azt hisszük hogy csak a műk.rvák jönnek be nekik, pedig egyáltalán nem így van..
2011. dec. 24. 23:26
 43/51 Dobopapa ***** válasza:
Talán azért mert minden nő nagyjából egyformán viselkedik. A nők nem értékelik, ha egy sétálni viszi őket, vagy átölelik, semmi értéke nincs már az érzelmeknek. Ezért dühöngenek az egyedülálló férfiak. Hidd el, teszünk is ellene, de nem értékelitek. Kitakarítunk, mosunk, főzünk és még ha kell gyereket nevelünk. Ha vissza vennétek az arcotókból és nem diszkókirálynőset játszanátok, hogy fú megb@szott 4 srác a VCben, akkor nem ez lesz a véleménye a férfinak.
2012. jan. 22. 21:30
 44/51 anonim ***** válasza:

Előző te sem találkoztál még nővel. Én értékelem, ha a párom átölel, sőt szükségem van rá és ezzel nem vagyok egyedül. A másik meg hogy lehet azt mondani, hogy takarítotok, mostok? A magad nevében beszélj, mert a párom csak nagy ritkán segít a házimunkában. Akárhány pasim volt eddig, mind kerülte a házimunkát.

26N

2012. jan. 23. 08:34
 45/51 Dobopapa ***** válasza:
jól tette!
2012. jan. 25. 00:53
 46/51 anonim ***** válasza:
Én is dolgozom mint ő, szóval nem értem a pasik miért hiszik, hogy minden a nők dolga.
2012. jan. 25. 21:55
 47/51 Dobopapa ***** válasza:

Nem minden a nő dolga természetesen. Csak azzal, hogy szavazati jogot kaptatok és egyen ragúként kezel titeket a társadalom, még nem jelenti azt, hogy mindent megtehetettek! Mi lenne, ha mi férfiak lennénk olyanok, hogy megnézzük, van e kocsija a nőnek, vagy háza. A nők nagy része szereti ezt, tudom, tapasztaltam és tudom, hogy vannak nők, akik nem ezt nézik. Tudom jól, de figyi.

Az milyen dolog, hogy egy csaj a encsi diszkóban azért jön velem össze, mert a barátom az ótt zenél, és dicsekszik, hogy a dj haverja a pasija, utána mikor nem zenélt ott többet akkor szevasz van? Vagy tüzet kérek az utcán, hogy rágyújtsak, aztán ez a válasz "Csak nem gondolod, hogy szóba állok veled?"

2012. jan. 27. 02:05
 48/51 anonim ***** válasza:
Dobopapa, ne diszkóban ismerkedj!
2012. jan. 28. 09:21
 49/51 anonim ***** válasza:
Cigis sráccal meg ezzel a csajozós dumával, hogy adsz tüzet én se állnék le veled. Pedig nekem még sose volt pénzes pasim, de lett volna rá lehetőség. Hogy jön a házimunka a pénzhez? Mint mondtam nem tart el senki, közösen fizetjük a számlákat meg a kaját, mert képzeld egy normális kapcsolat így működik. Nagyon gyerek vagy még...
2012. jan. 28. 10:54
 50/51 Dobopapa ***** válasza:
Milyen fura, ez nem csajozós duma, hogy adsz tüzet, rászerettem volna gyújtani, de a gyújtómat otthon felejtettem és az első szembejövő illetőt megkérdeztem, aki nő volt. A házi munka meg úgy jön a pénzhez, hogy ismertem olyan csajt, aki ki se takarított otthon és úgy volt vele, hogy majd eltart valaki, majd a pénzes pasimnak lesz bejáró nője. Ha tudni akarod igen, így működik egy rendes kapcsolat, képzeld én is tudom. Mitől lennék gyerek, mert meg van a véleményem a nők többségéről? Abba a bizonyos asztalra tenni is kell valamit, nem csak le venni róla! Nem kell magadra venni, ha tudod, hogy nem vagy olyan! Akinek nem inge nem húzza gatyára!
2012. jan. 28. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!