Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló pasik miért dühöngenek, meg szidják a nőket, ahelyett hogy tennének azért hol kelljenek valakinek?
pláne a tizenéves csajok,na azokaztán bitófára valók.
a sztárokhoz hasonlítanak mindenkit,majd mikor már
elegetbactak,elkezdenek felvenni egy,komoly,okoskodó,arcot.
Az az igazság, hogy én élőben, neten egyaránt ismerkedtem már és azt tapasztalom, hogy a mai lányok túl magasra tették azt a bizonyos lécet. Ráadásul a külsőségekre mennek főleg. A pasi legyen jóképű, pénzes, legyen kocsija, anélkül szóba sem áll a többség a fiúk nagy részével.
A tipikus jó fiú tulajdonságok pedig egyenesen agressziót váltanak ki manapság belőlük, illetve undort.
21/F
én,volt,hogy,bunkó,voltam,akkor,meg,lepszihopatáztak,
szal....rafkósan,kell,csinálni,mindent,azt,akor,lecopnak.
1. Először is nem szídom le a nőket!
2. Hogy miért nem tesze semmit egy idő után?
- annak az oka a következő:
Tegyük fel 1 hónap alatt próbálsz kezdeményezni , ugymond randira hívni egy lányt, szépen lassan, nem rögtön a közepébe vágva, DE! Mind a 10 lány elutasít, vagy rád sem néz, mert elkapja a tekintetét, vagy azt mondja mindegyik h bocs de nem...uuu most sok a munkám...u most nem érek rá, uu most van barátom.
Akkor nekem ne mond azt, hogy ha 10 pasi téged elutasítana, hogy akkor te nem lennél kicsit sem pipa!
Ugye?
Én felismertem magamban/magamon a hibákat és mindaddig ameddig ezeket ki nem javítom, egyszerüen nem csajozok.
Majd ha "feljavítottam" magam, akkor csajozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!