Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló pasik miért dühöngenek, meg szidják a
nőket, ahelyett hogy tennének azért hol kelljenek
valakinek?
F18 vagyok, jófiú, nem illek a képbe oszt társaim nagyobb körében, lenéznek (retardoznak is néha). Szétgyúrom magam, küzdök, próbálkozok, de eddig csak kudarcom volt. Legalább magas vagyok és a fejem is elég jól néz ki, de ez nem elég, ennél több kell hogy bnőd legyen!
2011. dec. 21. 21:24
Tudjátok hány helyes normális lány ül és sírdogál otthon hogy nincs barátja?
2011. dec. 23. 12:39
De ők nem fognak leszólítani. Ott vannak mindenhol a könyvtárban a kávézóban, ott állnak a szép ártatlan őzikeszemeikkel a koncerten a keverőpult mellett és várják hogy " elejtsék őket". Csak arra várnak hogy valami normális pasi leszólítsa őket.
2011. dec. 23. 12:43
Én egyenesen utálom a mai nők nagy részét. Mind magasre teszi a mércét, 100 ból 1 pasi tudja csak megugrani. Én arra meg nem vagyok hajlandó, hogy hónapokig vigyem ide oda és mikor már szexre kerülne a sor, akkor kiböki, hogy bocsi de nem fog menni., én ilyen játékba nem megyek bele. Lehet velem a hiba, de ezek a mai lányok nagy része mind felfuvalkodott liba és nem látnak tovább egy pasi külsején,. ha nem olyan külsőre, akkor a belső már fekejtős náluk.
2011. dec. 23. 12:44
Én is felismertem a hibámat, hogy gáz a fejem. De könyörgök, ezen már nem tudok változtatni. Próbáltam már ilyen hajjal, olyannal, ilyen borostával, olyannal, mindig nem volt a dal vége. Akkor hogy a fenébe változtassak a fejemen könyörgöm? Sebészre nincs pénzem egyelőre.
2011. dec. 23. 12:47
Mert egyszerűbb mást hibáztatni a saját balf*szsága miatt!
2011. dec. 23. 12:48
Én nem magamat hibáztatom, hanem a természetet, hogy elbánt velem. Meg a lányokat is hibáztatom, hogy milrt nem akarják egy kicsit lejjebb adni az igényeiket.
2011. dec. 23. 13:00
Ha én lejjebb tudom adni, akkor ők is. Ez fejben dől el.
2011. dec. 23. 13:01
Én szánom az ilyen fiúkat. Szerintem éretlenek és nőgyűlölők. Nekem senki se magyarázza be, hogy mindent tökéletesen csinál, próbálkozik, még ha nem is szépfiú nem talál olyat akinek tetszik. Ilyen nincs!
2011. dec. 23. 13:43
Egyszerű a képlet ha valaki nem néz ki jól, ne akarjon "topmodell" külsejű csajokat felszedni. És ezt nem bántásból mondom. A legtöbb férfi társamnak az a baja hogy nem képes alább adni, ami valahol érthető hiszen a természetünkből fakad ilyenek vagyunk így lettünk kitalálva. De ha nincs kompromisszum akkor ne is csodálkozzunk az eredményen. Biztos vagyok benne sok csaj van aki örülne az itt a külsejük miatt bánkodóaknak is. Csak azok a csajok szóba se jönnek nálatok. Vagyis gyakorlatilag ezek a lányok ugyanúgy hoppon maradnak mint ti.. elgondolkodtató nem?
Nekem nincs a külsőmmel semmi baj, sőt a lányok szerint kifejezetten helyes vagyok, de a körülmények körülöttem nem megfelelőek. Anyagi, munka ezért amíg ezt nem rendezem addig nem csajozok. sajnos.
2011. dec. 23. 14:08
Kapcsolódó kérdések: