Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is egyetértetek azzal, hogy egy lánynak sokkal kisebb az esélye egyedül maradni, mint egy fiúnak?
# 30/31 -as
Hat igen ebben igazad van, de en hosszutavon vizsgaltam, hogy vegul hany ember hazasodik ossze, mert a kerdes az egyedul maradasra vonatkozott es en hosszutavra szamoltam ki. De amit mondtal az sajnos igaz, viszont attol ,hogy az atlagos ferfiaknak kevesebbszer van csajuk, mint az atlagos csajoknak pasijuk, attol mi meg nem maradunk vegleg egyedul, max joval tobb idot toltunk maganyosan, tehat szarabb 1 fokkal azert nekunk persze, de a statisztika szerint vegul csak celba erunk valahogy...:D
31-es, ennyi erővel egy nőnek is lehet több pasija. nekem is lehetne 12 is, ha akarnám, még sokat tennem sem kéne érte, tehát nem olyan lehetetlen a dolog :D
de ezek szélsőséges esetek mindkét nemnél, nem jellemző. olyan nőt meg én nem ismerek, aki hosszú távon hajlandó lenne osztozkodni egy kanon (az ilyenek nem férfiak sztem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!