Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is egyetértetek azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is egyetértetek azzal, hogy egy lánynak sokkal kisebb az esélye egyedül maradni, mint egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Én most ezen nem siránkozok meg ilyenek, csak külső szemlélőként így látom. Férfiből sokkal több szűz van 20 felett (legalábbis ahogy eddig olvasgattam pl. itt) és sokkal több fiú marad egyedül sokkal tovább, ha nincs előnyös külseje. Egy lány ha nem annyira ronda hogy rá se lehet nézni akkor biztos hogy fog magának találni valakit, de fiúnál erre kevesebb az esély, sokat kell próbálkoznia.
2011. dec. 18. 23:08
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
88%

Nincs sokkal több szűz srác, csak az Amerikai Pite óta sokkal nagyobb lett itt is a szűz srácokon a nyomás és emiatt jóval, JÓVAL többet siránkoznak az állapotukon, mint a csajok. Főképp, hogy a csajok esetében még mindig a szüzesség értéke van előtérbe tolva.

Amúgy meg mi, srácok, sokkal inkább nézzük a párunk külsejét, miután számunkra eleve ez az elsődleges szexuális inger és nem mellesleg él bennünk a versenyszellem is, ami miatt mindig jobbat akarunk, mint a másiké és jobbak akarunk lenni, mint a másik. (erre vezethető vissza ugye a péniszméret probléma is, meg egyebek...)

2011. dec. 18. 23:35
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
ha azt nézzük, hogy a fiúk korban később veszítik el a szüzességüket, akkor mindig is több lesz a szűz fiú, mint lány
2011. dec. 18. 23:41
 13/41 anonim ***** válasza:
85%

Le leszek pontozva.

Napietus matematikai megközelítése cáfolhatatlan.

A közös barátunk segítségével (gy.k.: google) könnyen lehet statisztikákat találni. Ezek szerint több nő van Mo-on, mint férfi. (Helyesen nőstény és hím lenne.)

Tehát egy nőnek sokkal nagyobb az esélye egyedül maradni.

"napietus ez jelen pillanatban igaz, de ha szemlélünk egy hosszabb időintervallumot, akkor láthatunk pl. olyat, hogy egy pasi tíz nőt fogyasztott, még másik 9 pasi egyet sem. és az tíz az egyhez arány :D"

Leírom számokkal:

(1x10) / (9x0) = 10/0

Ez nem tíz az egyhez, hanem 0-val osztás.

De az egésszel csak annyit mondtál, hogy egyes pasiknak nagyon kicsi az esélyük, hogy egyedül maradjanak.

De ez a kérdés statisztikai megközelítése szempontjából semmit sem jelent.

2011. dec. 19. 00:55
 14/41 anonim ***** válasza:
69%

Napietus, nincs igazad. :) Igen, szép dolog a matematika, és valóban köze van a dologhoz, csak félreértetted a kérdést.

Itt arról van szó, hogy ha igaz az, amit a kérdező állít, tehát sok fiúnak még nem volt barátnője, akkor ebből következik, hogy annak a kevés fiúnak, akinek volt barátnője, nagy valószínűséggel sok barátnője volt. Míg a lányoknál homogénebb a helyzet: Többségüknek volt már barátja, de az általában 1-2 fiú lehetett. Így tehát kijön amit a kérdező állít, és a matematika sem sérül. :) Hogy az állítás igaz-e, azt nem tudom, de lehetséges.

22/F

2011. dec. 19. 01:00
 15/41 anonim ***** válasza:
0%
13. válaszoló, te nagyon belebonyolódtál, nem sok értelme van annak amit írtál. 14. válaszoló voltam.
2011. dec. 19. 01:03
 16/41 anonim ***** válasza:
61%

Leírom képletesen, h érthetőbb, látványosabb legyen.

Egyszerűsítsük a világ lakosságát 10 fiúra és 10 lányra.

A lányokat betűkkel jelölöm, a fiúkat számokkal.

Vegyük az alábbi 10 nőt:

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J

És az alábbi 10 férfit:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Azt állítja a kérdező, hogy több férfi marad egyedül mint nő. Nézzük. Tegyük fel, hogy a 10 nőből 9-nek volt már barátja, de a 10 férfiből csak 5-nek volt barátnője:

1-es exbarátnői: A, B, C

2-es exbarátnői: C, D, E

3-as exbarátnői: E, F, G,

4-es exbarátnői: G, H

5-ös exbarátnője: I

6-10-nek még nem volt barátnője, illetve J-nek még nem volt barátja. Tehát 5 fiúnak nem volt még btnője, és csak 1-nek nem volt barátja. Láthatjuk, hogy ez egyenlő számú férfi-nő létszámnál is igaz, hát még akkor, ha pl. nőből több van. (Bár nemtom h világviszonylatban több nő van-e mint férfi.) Csak meg kell érteni a kérdést, utána a megoldás varázslatokra képes. :)

14-es voltam.

2011. dec. 19. 01:13
 17/41 anonim ***** válasza:
71%

14-eske!

Tényleg meg kell érteni a kérdést (és néhány választ is).

Az, hogy egy csajt megdugnak a buliban vagy a buli után, az nem azt jelenti, hogy van valakije.

Bele bonyolódtál. Egyszerűsítsünk.

2+2

Nekem van barátnőm, neked nincs.

Maradsz te és a facér lány. Egyenlő esélyekkel indultok egymás felé.

Másik példa.

10+10

9 lányt már dobtam, most éppen a 10-nél járok. A 9 srác csaj irigykedik és sír a gyk-n.

Maradt a 9 exem és a 9 szűz fiú.

Hogyan befolyásolja az ő esélyeiket, hogy én mint 10 lányról leszedtem a bugyit?

2011. dec. 19. 01:44
 18/41 anonim ***** válasza:
4%

Igen, egyetértek azzal az állásponttal, hogy sokkal kevesebb esélye van egy lánynak egyedül maradni,mint egy fiúnak.

Én is csak azért nem vagyok már itt rinyáló szűz fiúcska,mert volt eszem, pénzem és bátorságom elmenni egy hivatásos lányhoz, miután minden kedves lány elutasított, hiába próbálkoztam náluk, akár élőben, akár neten, akár kedvesen, akár keményebben, semmi sem volt jó nekik!

Szóval éljenek a szűz fiúk, mindegyiknek tanácsolom, hogy húzzon el egy hivatásoshoz, csak jó lányt kell választani, ahogy én is tettem és nem fogjátok megbánni!

Telefonban beszéljetek mindenképp a lányokkal és amelyik kedveskedik vagy hangja alapján szimpatikus azt választjátok! Na és természetesen igényes, ápolt, lakásos lányokról van szó!

22/F

2011. dec. 19. 02:18
 19/41 anonim ***** válasza:
29%

Így van. Mégpedig azért, mert fiúk közül mindenkinek más számít, lányok közül viszont mindenkinek a külső.

Ha egy lány szép - lesz pasija.

Ha vannak belső értékei - lesz pasija.

Ha egyik se, de feltesz egy kiló vakolatot - lesz pasija.

Ha egyik se, de el tudja hitetni, h vannak belső értékei - lesz pasija.

Ha egy fiú csúnya - forever alone.

2011. dec. 19. 08:43
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 17-es!

"Az, hogy egy csajt megdugnak a buliban vagy a buli után, az nem azt jelenti, hogy van valakije.

Bele bonyolódtál."

Nem bonyolódtam bele; teljesen mindegy h hogy értelmezzük a kérdést: Csak megdugták, vagy van valakije. Ha csak megdugásról beszélünk, akkor TALÁN (nem tudom) mondhatjuk azt, hogy több a szűz fiú mint lány, de általában azok a fiúk, akik nem szüzek, elég sok lánnyal volt már dolguk, viszont azok a lányok, akik nem szüzek, csak 1-2 partnerük volt. Ha párkapcsolatra gondolsz, ugyanez a feladvány. Mindegy, hogy milyen feladványba helyettesíted be ezt a típusú megoldást, attól még működni fog. De még egyszer hangsúlyozom, LEHET, hogy nem igaz az állítás, hogy több a szűz fiú, csak azt mondom, hogy elméletileg lehetséges, és fordítva is lehetséges (több a szűz lány).

"Másik példa.

10+10

9 lányt már dobtam, most éppen a 10-nél járok. A 9 srác csaj irigykedik és sír a gyk-n.

Maradt a 9 exem és a 9 szűz fiú.

Hogyan befolyásolja az ő esélyeiket, hogy én mint 10 lányról leszedtem a bugyit?"

Ez a kérdező FŐkérdésére adott válasz, ami jó! Ami az ESÉLYT illeti, az esélyek ELVILEG egyenlőek szüzek és nem szüzek esetében (kivéve ha a szüzesség erény, vagy épp ha negatívum). Amit viszont a kérdező az aljegyzetben írt le, arra vonatkozólag adtam leírást, hogy igen, matematikailag is lehetséges! Vili?

14-es voltam.

2011. dec. 19. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!