Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egyetértetek vele?
Nagyon ki lehet éhezve...
Mihamarabb el akar jutni az ágyig. Vágyik már a hamvas, érintetlen p*ncidra.
Laza. Aztán 5. randin már eljegyzés... :D
Hát figyelj, ha zavar, állítsd le. De ne azért zavarjon, mert a többiek mit szólnak hozzá, nekik édesmindegy.
20L
én az egyik volt barátom szüleit már azelőtt ismertem, hogy találkoztam volna a fiúval.:D és aznap este mikor megismerkedtünk már csókolóztunk. nem éreztem gyorsnak, és nem is ez az egyszeri dolog volt (nem vagyok ribi..).
mondd el neki, ha ez így túl gyors! az a legtöbb és legjobb, amit tehetsz.:)
15L
Én úgy jöttem össze volt barátnőmmel hogy lesmároltam.:D
Szerintem ez nem azt jelenti hogy elkapkodja a dolgokat.Ha csóknál tovább is el akart volna menni az már tényleg az lenne,de így ebben semmi nincsen:) legalábbis szerintem:)
valószínűleg első barátnője vagy és sztem csak az a célja veled, hogy minél előbb gerincre vágjon, hogy elveszthesse szüzességét, mert gondolom szégyennek érzi aztán meg kihajít
(reméljük nem így van)
ha szeretitek egymást meg tudjátok dumálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!