Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap azt mondta a párom, hogy neki mindegy hogy vele maradok vagy nem. Ha elhagyom egyedül marad és kész. Mit gondoltok erről?
Egy kapcsolatot mindig az irányít, akit kevésbé érdekel.
Gondolkozz el ezen.
Sztem ez a mondat többféleképpen is érthető. Függ attól milyen helyzetben hangzott el. Nem mind1 h pl előtte poénkodtatok vmin, és utána, vagy veszekedés után hangzott el stb.
Lehet h csak azért mondta, h érezd h megsértődött, és sajnáltatni akarja magát azzal h azt mondja h akkor egyedül marad majd. Lehet megbántottad. Ezért lenne jó tudni h pontosan milyen szitu volt előtte:)
Megzsaroltad a szakítással?
Ha igen, akkor jó választ adott, de ez mégis a kapcsolat végét jelzi.
35/F
Nem tudom milyen ember a barátod, az enyémtől is hangzott már el ilyesmi, mikor tudom hogy nagyon nagyon szeret. Nála egyszerűen ez azt jelzi, hogy simán elnyomja az érzelmeit, ha úgy látja, hogy nekem, vagy neki jobb lenne a másik nélkül elég reális látásmódú.
De lehet, hogy tényleg nem szeret igazán, neked kell ismerned a barátodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!