Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül fogok meghalni? 16/f
mark86
Milyen világéletedben? 16 éves hülyegyerek vagy,azt se tudod mi az élet,majd ha nem anyád etet lesz nagyobb problémád is. Mindenki talál párt,ne nyávogj b@zmeg....
ma 23:00
Így van 2012-ben úgyis mindenki meghal...
Te meg kérdező ne parázz chaten mindgi homokosok írnak rám, javaslom menj chatre ott ismerkedj, rengeteg a homokos arrafelé
Én azért nem is zsoktam már chatelni...
senki sem választja, hogy milyen legyen az irányultsága..
hát muszáj lesz vele együtt élned, és így boldognak lenni, hidd el nekem is megy;) másrészt még csak 16 éves vagy, elképzelhető, hogy csak kíváncsiság hajt meg a hormonjaid tombolnak kissé... Sajna a szerelemre rá kell találni, ő nem jön magától:( Próbálj melegekkel ismerkedni, könnyebb lesz mint a heterókkal(ez bizonyított tény)
Addig nem reménytelen a helyzet míg élsz, kapsz levegőt és ételt, sőőt gondolom vannak barátaid, családod, és van hol aludnod, stb.... öhhm... hát ezt inkább hisztinek nevezném...
TIPP: keress egy olyan barátot akiben megbízod, és tudod, hogy hogyan viszonyul a melegekhez, és mondd el neki a szitut, könnyebb lesz. És tényleg próbálj inkább melegek irányába mozdulni.
egy meleg fiú:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!