Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincsen tökéletes kisportolt testem és nem vagyok
rámenős, süket dumákat nyomó bunkó akkor egyedül
fogok meghalni?
igen, mert azok az "egyszerűen egy normális, egyszerű nő"-k már rég beadták a derekukat egy rámenős IQless akárkinek, hiszen a nők kicsit másképp állnak a párkapcsolatokhoz, és félnek attól is, hogy egyedül maradnak.
2011. szept. 13. 23:21
Lúzerszagot érzek. Pontosan mit vársz a válaszolóktól? Sajnáljanak? Tán épp ezé nincs senkid? Esetleg a kérdésedben a válasz? Mi lenne ha kisportolnád magad és/vagy hülye dumákat nyomnál? Esetleg akaratgyenge-e vagy-e hogy legalább az előbbi nem megy?
Megannyi kérdés...
2011. szept. 13. 23:22
Nekem nem kell, a tökéletes test, sem a süket duma, sem az óriás szerszám, sem a BMW. Viszont nem kell egy rinyálós pasi sem. Ne sírjon a szád, hanem jár emberek közés és találj barátnőt. Nem olyan nehéz az, csak nem kell a rinya, mert ettől lúzerebbnek tűnsz egy WOW fannál is.
2011. szept. 13. 23:26
Már ne haragudjatok meg de ennyi erovel én is kérdezhetném h attól h nem vagyok csontváz, plázacica a ki a legujjab divat szerint oltozik, kidobja mellét seggét meg felken minden nap egy kilo sminket akk egyedul halok meg? Csak h én tisztába vagyok azzal h a válaszolok tobbsege a fent leírt pasifajta akik azt hiszik h korulottuk forog a világ. 2 éves kapcsolatom van és a barátom nem ien izomagyú állat
23/L
2011. szept. 13. 23:29
Aljon meg a gyászmenet. Barátom wowozik és nem lúzer. Meg nem mondanád róla ha találkoznál vele. Nem minden wowos lúzer. am a kérdésre. A pláza pi.csáknak tobbnyire oanok kellenek szval ne azokkal kezdj
2011. szept. 13. 23:32
Tudom, h vannak kivételek, de azért általánosságban véve nézd meg a netes szerepjáték függőket. Nem szánalmasak? De!
Viszont tisztelet a kivételnek, és elnézést, ha ezzel megbántottam valakit.
2011. szept. 13. 23:34
Nem értem mi olyan nehéz dolog a csajozásban.
2011. szept. 14. 07:19
Rólam meg nem mondaná senki hogy napi 4 órát kockulok különböző játékokon.Nem is kötöm az orrukra,pont az ilyen idióták véleménye miatt mint ágika.Kb akkor tudják meg mikor először vannak nálam ugyanis ott sorakoznak a játékok a polcon.Eddig csak 1 ember említette meg hogy zavarja.Nem is beszélek már vele ;D
2011. szept. 14. 08:02
Mit foglalkozol vele? Élj ahogy szeretnél, aztán ha lesz egy nő a környezetedben akinek felkelted a figyelmét, be fog osonni valahogy az életedbe. Megoldják valahogy.
Ha meg nem akkor tegyél az egészre.
34 ffi
2011. szept. 14. 08:37
Te jó ég! Ennyire nem érteni mit akartam mondani? Nem azokkal van a gond akik néhány órát játszanak, hanem akiknek csak abből áll az életük, hogy ilyen olyan netes szerepjátékokon lógnak minden egyes szabad percükben. Suli/munka előtt, után, helyett. Remélem így már érthető.
2011. szept. 14. 09:37
Kapcsolódó kérdések: