Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincsen tökéletes kisportolt testem és nem vagyok rámenős, süket dumákat nyomó bunkó akkor egyedül fogok meghalni?
Éppen te nem fogsz egyedül meghalni, csak nem lesz sok numerád. örök téma, hogy a bunkókra buknak a csajok, de hosszú távon nem bírják őket elviselni. A jó fej srácoknak kevés partner jut, de, ha jut, az általában minőségi kapcsolat.
Hozzá kell viszont tenni, hogy 27 éves korban a nők már kevésbé keresik a "rosszfiú" néven futó tahókat, neked valószínűleg nem csak ezzel van problémád...
Fejér megyében laksz?:D
Az pedig nem igaz, h nem kell szép...
Valóban nem. Örülök neki, h van még kivétel.
Viszont ha vki normális, de nem (elég) szép, minden hiába.
Biztosan van nálad is azért egy határ, amikor az mondod, h hiába normális, de nem. Annyira nem jön be. Nem tudom, mennyire képes egy jó belső kompenzálni a kevésbé jó külsőt.
De hogy a kérdésre válaszoljak: nem hiszem, h egyedül fogsz meghalni. Ezek nem fontosak, amiket felsoroltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!