Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nincsen tökéletes kisportol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincsen tökéletes kisportolt testem és nem vagyok rámenős, süket dumákat nyomó bunkó akkor egyedül fogok meghalni?

Figyelt kérdés
A vágyam egyszerűen egy normális, egyszerű nő. Nem kell hogy szép, csak normális legyen. A mai világban egy egyszerű pasas számára ez már túl nagy dolog? 27/f
2011. szept. 13. 23:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Éppen te nem fogsz egyedül meghalni, csak nem lesz sok numerád. örök téma, hogy a bunkókra buknak a csajok, de hosszú távon nem bírják őket elviselni. A jó fej srácoknak kevés partner jut, de, ha jut, az általában minőségi kapcsolat.

Hozzá kell viszont tenni, hogy 27 éves korban a nők már kevésbé keresik a "rosszfiú" néven futó tahókat, neked valószínűleg nem csak ezzel van problémád...

2011. szept. 14. 11:49
 12/19 anonim ***** válasza:

Fejér megyében laksz?:D

Az pedig nem igaz, h nem kell szép...

2011. szept. 14. 17:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem, a fővárosban. Én valahogy több szépséget látok egy átlagos nőben mint például egy kisminkelt modellben. Nem minden férfi a cicababákra utazik.
2011. szept. 14. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:
De az, hogy valaki szép vagy valaki cicababa az nem ugyan az.
2011. szept. 14. 18:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, de úgy tűnik nem érted mit szerettem volna ezzel mondani...
2011. szept. 14. 19:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Valóban nem. Örülök neki, h van még kivétel.

Viszont ha vki normális, de nem (elég) szép, minden hiába.

Biztosan van nálad is azért egy határ, amikor az mondod, h hiába normális, de nem. Annyira nem jön be. Nem tudom, mennyire képes egy jó belső kompenzálni a kevésbé jó külsőt.

De hogy a kérdésre válaszoljak: nem hiszem, h egyedül fogsz meghalni. Ezek nem fontosak, amiket felsoroltál.

2011. szept. 14. 19:18
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
Ha nem vagy eléggé rámenős akkor igen.
2011. szept. 14. 19:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Találtár már magad mellé egy 'normális nőt'?
2012. nov. 18. 19:39
 19/19 anonim válasza:
De tényleg: eltelt csaknem 2 év a kérdésed óta, ha erre térülsz-fordulsz, talán már tudsz válaszolni a 2 év előtti magadnak, és sok hasonló cipőben járó embernek . Jómagam miután dobott a barátnőm,(22 év után) hasonlóan tipródtam, de lám-lám 8 év után van egy egyszerű, de csodálatos társam aki 2 hónap múlva egy kislányt szül ,és újra "ÉLÜNK" Pedig pocakos vagyok, de elfogadott, és így szeret, erre én igyekszem még jobb formába hozni magam, igényesebbnek lenni, szóval olyan mint 20 évesen :-) A boldogságot nem adja valaki, nem harcolni kell érte... hanem magunkba n kell tenni érte, egyedül is meg lehet tanulni boldognak lenni, és akkor bármi megtörténhet, és meg is történik.
2013. jún. 15. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!