Egyedül fogok meghalni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben se barátom se barátnőm.Az osztálytársaimnak tök mind1,hogy ott vagyok vagy nem,ha mondok vmit szinte meg sem hallják,ezért inkább csak elüldögélek egész nap. nekem régen kifogástalan társadalmi életem volt,most meg nem is tudom mihez kezdjek.És mostanában ha egy lány megtetszik mindig kiderül h van barátja,de mondjuk szerintem mindegy h van neki vagy nincs,mert amilyen béna vagyok úgyis csak elszúrnám a dolgokat...:S2010. dec. 10. 18:01
1/5 anonim válasza:
kifogástalan társadalmi életed volt..és most miért nincs??
2/5 anonim válasza:
Ahogy elnézem még elég fiatal lehetsz, ott az egész élet, tizenévesen nem azon kell rágódni, hogy hogyan fogsz meghalni. Te alakíthatod az saját életedet úgy ahogy neked fekszik, gondolom ez most nem jó így neked, tehát akkor változtass! Hiányzik belőled a határozottság és az önbizalom... ne gondolj csak rossz dolgokra, mert akkor elszúrsz mindent és esélyt sem adsz magadnak!
3/5 A kérdező kommentje:
Azért volt jó a társadalmi életem,mert sok barátom volt,csinálhattam bármit például az osztályban,nem érdekelt hogy mások mit gondolnak,csak arra figyeltem hogy a barátaimat ne bántsam semmivel.Ha tetszett valaki csak lazán odamentem és elkezdtem dumálni, akármit csináltam mindig bejött.Mos meg akkorát zuhant az életem hogy ki tudnék ugrani az ablakon,amilyen ideges vagyok.
2010. dec. 10. 18:28
4/5 anonim válasza:
Nyugi, nekem is mindig ezt mondják a haverjaim. Nekem meg az egyedül másodlagos, lényeg, hogy gazdagon.(hú de sokan ismertek most fel, szia mindenki!)
5/5 anonim válasza:
ancy_e nek
Mindenkinek iilyen röviden valaszolsz? -)
Az én kérdésemre többet is írhattál vólna.D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!