Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet úgy szakítani, hogy még szereted?
A 6 éves kapcsolatom nem fejlődik sehová és sajnos már nincs is esély arra, hogy ez változzon. Tudom, hogy ki kell lépnem, különben örökre megragadunk ezen a szinten.
De mégis hogyan zárjam le, ha szeretem? Hogyan lépjek tovább, hogyan ne reagáljak a keresésére? Az eszemmel tudom, hogy mellette nincs jövőm, de a szívemmel viszont őt szeretem... nem tudom hogyan csináljam. Segítsetek!
22/L
Én a másik oldalról ismerem ezt a dolgot. Exeim úgy szakítottak velem, hogy még szerettek. Mindent megadtam nekik, de volt egy dolog, amin egyikőjük sem tudta magát túltenni. Nagyon sajnáltam, de egy idő után megértettem, miért tették. Megváltozni nem fogok (nem adom fel azt a dolgot semmiért), ez vagyok én, attól vagyok önmagam. Majd egyszer találok olyat, aki úgy fogad el ahogy vagyok.
23F
Nem, nem tudom mással elképzelni a jövőmet. Úgy érzem, nekem ő az igazi, ő a számomra tökéletes férfi. Ismerem őt mindenkinél jobban, vannak hibái, de ezekkel együtt is szeretem.
A gond csak az, hogy nem lehetek mellette (mondjuk úgy, hogy távkapcsolat) és úgy néz ki, hogy ez nem is fog változni. És én ebbe belefáradtam, tudom, hogy lépnem kell.
Úgyhogy nem egyszerű, mert nem a szerelem múlt el, hiszen még mindig Ő a mindenem... Így hogyan tudnám elhagyni?
Ha ennyire erősek az érzelmeid iránta, akkor nem fog sikerülni.
Lehet h megfordul a fejedben, vagy az eszed azt mondja menned kell....de a szíved mást diktál. Nem azt írtad h szereted, hanem h Ő a mindened. Ha így akarod elhagyni akkor nagyon erősnek kell lenned, mert piszkosul szenvedni fogsz :S
De mi a baj? Távolság... mi ebben akkora baj h elhagynád? Nem akar veled összeköltözni?
6 éve vagy vele...eddig is zavart a távolság vagy csak most?
Előző vagyok...
adj neki ultimátumot. Ha igazán szeret és téged akar akkor egyértelmű h mit válaszol. ha azzal jön h mit képzelsz, nem szereti ha sürgetik, akkor még jópár évig eljátsza ezt veled. Innentől már adott a dolog a szakítás mikéntjére is
Minden évben kb 4 időpont volt. A végsőt azt szilveszterre tűztem ki. Ha ebből most megint engedek, akkor ugyanaz fog folytatódni, mint eddig.
Én úgy gondolom, hogy ha neki is azt jelentem, amit ő nekem, akkor keresni fog utána - személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!