Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szakítani akar? Többi lent
1 éve vagyok együt a barátnőmmel,elvesztettem mind 2 lábszáram egy balesetben kb 3 hónapja...nem vagyok tolószékes,protézist hordok és rendszeresen sportolok (úszok és futok-persze protézissel)úgy érzem a barátnőm nem tart teljes értékü embernek és nem keresi már a társoságom,mit tegyek?bocsánat ha hibásan írtam volna vmit
17/f
Valószínűleg igen. Szerintem neki is nehéz lehet feldolgoznia, hogy mi történt veled, és vagy nem tudja, hogy hogyan viszonyuljon hozzád, vagy így nem igazán akar elfogadni. Pedig most nagy szükséged lenne egy támaszra.
De fel a fejjel, ha esetleg szakítani fogtok, biztos találsz majd másik lányt, aki így is fog szeretni.
Problémád meglehetősen egyedi, az emberek nincsenek az ilyenhez hozzászokva, nehezen kezelik. Egy tizenéves, akinél meg eleve szinte minden a külsőségekről szól különösen nem fogja tudni kezelni.
Nem szívesen írom le, de hagyd elmenni, ha nem tud elfogadni, akkor eleve döglött a dolog, szánalomból meg ne legyen veled. El fog jönni a te időd.
Gratulálok, szép felfogás!
Tisztelet érte! Megkérdezhetem mi történt? Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam.
29F
#2 vagyok.
Tökéletes a hozzáállásod, nem lesz itt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!