Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EZEN AZTÁN NAGYON kiakadtam! MIT gondoltok erről?
Figyelt kérdés
A pasim lekurv@zott illetve pontosabban azt mondta kurv@asan viselkedtem. A helyzet az hogy mi távkapcsolatban élünk már több mint 2 éve a kapcsolatunk kezdete óta. Nálam próbálkozott pár srác amit el is mondtam mindig a pasimnak. Az egyikkel úgymond csak haverok voltunk elvitt bulizni akkor vett nekem a szülinapomra 15.000Ft-os csizmát meg kb mindent fizetett mindenre meghivott meg egy buli után együtt aludtam a sráccal de nem történt semmi. Na ez verte ki a biztositékot a pasimnál. Azt mondta hogy ő az ilyenre azt mondja kurv@ meg ez a viselkedés kurv@s. Hozzátette hogy bizik bennem elhiszi hogy nem történt semmi de ő úgy gondolja tisztességes lány igy nem viselkedik. Hozzáteszem neki is van egy lányhaverja már évek óta ismeri előbb mint engem azt mondja nincs köztük semmi soha nem tudna rá nőként nézni de sokat vannak együtt nagyon közel áll hozzá. Jó én is elhiszem hogy nincs közük egymáshoz rendesen be is mutatott neki meg amikor én utazok a pasimhoz akkor talizok a csajjal is ha úgy alakul ő meg nem ismeri az én haveromat. De akkor is mit pattog én nem piszkálom ő miért teszi? Szerintetek?2011. dec. 14. 18:31
21/24 anonim válasza:
Az összes válasz ellened szól, ráadásul mindegyik 100%-osan hasznos :) Szerintem kérjél bocsánatot a palidtól, és ismerd be, hogy neki van igaza, talán megbocsát
23/24 anonim válasza:
melyik a tiéd? adok zöld kezet...
24/24 anonim válasza:
Igaza van a pasidnak! ha jársz vkivel akk alap, hogy megse fordul a fejedbe ilyen, hogy pl más pasival alszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!