Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a MAM-os cumisüv...

Mit gondoltok a MAM-os cumisüvegről? Csak mert ma nagyon kiakadtam.

Figyelt kérdés
6 és fél hós babámnak a cumisüveg "becsípte a száját", pontosabban az alsó ajkát, úgy hogy alig bírtuk kiszabadítani. Vérzett, és bedagadt....
2009. dec. 17. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Hogy csíphette be? Szegény. :(
2009. dec. 17. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi 10hónapja használjuk és semmi gondunk nem volt még vele, a szelepest szereti a lányom. Hogyan tudta becsípni? Szegénykém,reméljük nem marad meg benne a rossz emlék!!
2009. dec. 18. 06:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy csípte be? Nem értem. szerintem az egyik legjobb cumisüveg, semmi gond nem volt vele.
2009. dec. 18. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:

14 hónapos a lányom, sosem volt bajunk vele.

Mam ultiventet használunk (már csak teázásra).

2009. dec. 18. 09:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor úgy tűnik, csak én fogtam ki egy "rosszat". Tegnap este ki akartam venni a szájából, és nem tudtam. Akkor vettem észre, hogy becsípődött. Szegény, üvöltött. De szerencsére nagy baj nem történt.
2009. dec. 18. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!