Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » EZEN AZTÁN NAGYON kiakadtam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZEN AZTÁN NAGYON kiakadtam! MIT gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A pasim lekurv@zott illetve pontosabban azt mondta kurv@asan viselkedtem. A helyzet az hogy mi távkapcsolatban élünk már több mint 2 éve a kapcsolatunk kezdete óta. Nálam próbálkozott pár srác amit el is mondtam mindig a pasimnak. Az egyikkel úgymond csak haverok voltunk elvitt bulizni akkor vett nekem a szülinapomra 15.000Ft-os csizmát meg kb mindent fizetett mindenre meghivott meg egy buli után együtt aludtam a sráccal de nem történt semmi. Na ez verte ki a biztositékot a pasimnál. Azt mondta hogy ő az ilyenre azt mondja kurv@ meg ez a viselkedés kurv@s. Hozzátette hogy bizik bennem elhiszi hogy nem történt semmi de ő úgy gondolja tisztességes lány igy nem viselkedik. Hozzáteszem neki is van egy lányhaverja már évek óta ismeri előbb mint engem azt mondja nincs köztük semmi soha nem tudna rá nőként nézni de sokat vannak együtt nagyon közel áll hozzá. Jó én is elhiszem hogy nincs közük egymáshoz rendesen be is mutatott neki meg amikor én utazok a pasimhoz akkor talizok a csajjal is ha úgy alakul ő meg nem ismeri az én haveromat. De akkor is mit pattog én nem piszkálom ő miért teszi? Szerintetek?
2011. dec. 14. 18:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem látod át, hogy miért van igaza a pasidnak :D
2011. dec. 14. 18:33
 2/24 A kérdező kommentje:
Ja még annyi hogy én mindent elmondtam a pasimnak őszintén. És ezt kapom. Semmire nem magától vagy mástól kellett rájönnie. Én mondok el mindent erre ezt kapom. :(
2011. dec. 14. 18:34
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán miért aludtál vele? O.o
2011. dec. 14. 18:36
 4/24 A kérdező kommentje:
Mert elég késő volt már és nem volt villamos meg buszjárat sem és nem mertem egyedül visszamenni a koleszba.
2011. dec. 14. 18:37
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyikkel úgymond csak haverok voltunk elvitt bulizni akkor vett nekem a szülinapomra 15.000Ft-os csizmát meg kb mindent fizetett mindenre meghivott meg egy buli után együtt aludtam a sráccal de nem történt semmi"

Nem csodálom, ha ez kiverte a biztosítékot. Abszolút megértem...

6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálam is kiverné a biztit. Bocs, de én dobnálak (23F)
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ott az a csávó, aki ilyen drága csizmát vett neked, meg egy vagyont rád költött. Egyértelmű, hogy többet akar tőled, te meg nem koptattad le időben, hanem visszaéltél a helyzettel, sőt még együtt is aludtál vele, hátha még több pénzt költ rád. Igen, jogos, hogy azt mondja, k*rvásan viselkedsz. Kihasználtad a csávót a pénzéért cserébe.
2011. dec. 14. 18:40
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem fogadnék el 15 ezres ajándékot még a barátomtól se szívesen, nemhogy még utána egy csomót költsön rám azon kívül is. Azt meg pláne nem engedném, hogy valaki pasi mellettem aludjon a barátomon kívül. Vagy te örülnél, hogy egy ismeretlen mindent megad a barátodnak és még vele is alszik? (még ha állítása szerint nem is történt semmi) Szerintem nem

19/L

9/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz tőle semmit, miért hagyod, hogy több 10 ezres dolgokat vegyen neked? Ha nála alszol, miért vele ? Több ágy nem volt ? Igen jól gondolja, hogy tisztességes lány nem viselkedik így.
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
nem attól vagy kurv@, hogy lefekszel vele, hanem h így viselkedsz. a pasid is látja, írtad azt mondja h kurv@s@n viselkedtél, igen most úgy viselkedsz, aztán az leszel. amúgy én nem veszek annak 15ezres csizmát, akitől nem akarok semmit 20
2011. dec. 14. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!