Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » EZEN AZTÁN NAGYON kiakadtam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZEN AZTÁN NAGYON kiakadtam! MIT gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A pasim lekurv@zott illetve pontosabban azt mondta kurv@asan viselkedtem. A helyzet az hogy mi távkapcsolatban élünk már több mint 2 éve a kapcsolatunk kezdete óta. Nálam próbálkozott pár srác amit el is mondtam mindig a pasimnak. Az egyikkel úgymond csak haverok voltunk elvitt bulizni akkor vett nekem a szülinapomra 15.000Ft-os csizmát meg kb mindent fizetett mindenre meghivott meg egy buli után együtt aludtam a sráccal de nem történt semmi. Na ez verte ki a biztositékot a pasimnál. Azt mondta hogy ő az ilyenre azt mondja kurv@ meg ez a viselkedés kurv@s. Hozzátette hogy bizik bennem elhiszi hogy nem történt semmi de ő úgy gondolja tisztességes lány igy nem viselkedik. Hozzáteszem neki is van egy lányhaverja már évek óta ismeri előbb mint engem azt mondja nincs köztük semmi soha nem tudna rá nőként nézni de sokat vannak együtt nagyon közel áll hozzá. Jó én is elhiszem hogy nincs közük egymáshoz rendesen be is mutatott neki meg amikor én utazok a pasimhoz akkor talizok a csajjal is ha úgy alakul ő meg nem ismeri az én haveromat. De akkor is mit pattog én nem piszkálom ő miért teszi? Szerintetek?
2011. dec. 14. 18:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van. Együtt alszol egy idegen férfival, akiről ráadásul mindenki tudja hogy mit szeretne tőled. A nagy értékű ajándékokról nem is beszélve. És a legszebb az egészben, hogy fel se fogod, hogy mi a problémája. Ha van egy kis esze kidob (a kukába), ahova való vagy.
2011. dec. 14. 18:44
 12/24 anonim ***** válasza:
Amiért ott aludtál annak volt jó oka és ezt ebben az esetbe megértem, de hogy vett neked 15 ezer forintért csizmát??? Oké, hogy szülinap, de milyen okból költ rád ennyit?? He? Én ezért dobnállak és nem az ott alvás miatt.
2011. dec. 14. 18:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

nem fogadok idegenektől drága ajándékot

nem alszok ott senkinél ha van pasim (nem érdekel a nem történt semmi duma)

ez a fair hozzáállás egy kapcsolathoz

ha ezt nem érted meg, akkor hagyd ott a pasidat inkább, és ne kínozzd tovább

2011. dec. 14. 18:47
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de amiket leírtál tényleg nem természetesek..Ajándékok, közös bulik, együtt alvás...Nő létemre mondom, hogy ezek után enyhe volt a barátodtól az, hogy csak annyit mondott, k*rvásan viselkedsz.
2011. dec. 14. 18:47
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

"szülinapomra 15.000Ft-os csizmát meg kb mindent fizetett mindenre meghivott meg egy buli után együtt aludtam a sráccal de nem történt semmi."

Én nem hiszem el,hogy nem dugott meg téged.Bocsi.

2011. dec. 14. 18:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Barátnőmmel is történt hasonló. Összeszedett egy csupa szív pasit akivel jól elvoltak, nagyon jól. Aztán lement Balatonra pár fiúhaverjához 3 napra. Meg ők is elmentek hozzá hétvégére. És ott aludtak nála. Persze NEM történt semmi :) De mond csak kedves kérdező, azt ne pampogd nekem hogy téged nem idegesítene ha a pasid körül ugrálna egy csaj, a pénzén akarná megvenni és vele aludna :D Engem azt hiszem idegesítene :)
2011. dec. 14. 18:57
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
ja hagyod hogy 15 ezres bakancsot vegyen neked, ott alszol... hagyjál már a hülyeségeiddel, ha a pasid lennék kirúgtalak volna már a francba
2011. dec. 14. 19:02
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
ha nem érzed azt, hogy miért akadt ki a pasid akkor súlyos bajok vannak, veled!
2011. dec. 14. 19:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Egyetlen egy választ sem kaptál ami neked ad igazat:D Fiúktúl lányoktól egyaránt:D Egy sem melletted áll:) Nem elgondolkodtató ez?
2011. dec. 14. 19:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
én dobnálak
2011. dec. 14. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!