Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alien19 kérdése:
Tartalèk vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy 5 èves kapcsolatom.A baràtnõm felköltözött Pestre.2Hete dolgozik ès joban lett pàr õrrel.Èn nagyon fèltèkeny vagyok rà.Tegnap este azzal hivott fel h a baràtnõjèvel arrol leveleztek h milyen aranyosak ès kedvesek a biztonsàgi õrök meg hasonlók.Eddig kimutattam h fèltèkeny vagyok rà de tegnap este csak hallgattam miket mond ès nevettem.Nem nagyon mondja h szeret vagy hiànyzom.Elvan az èletèvel.àltalàban õ keres engem el mondja 1 napjàt ès ennyi.Nem tudom mit gonoljak h lehet csak azèrt nem szakìt velem mert tartalèk vagyok ha nem jön össze valami?2011. dec. 14. 07:47
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán szereted? Nem úgy jön le akk meg minek vagy vele?
2/11 anonim válasza:
hát nemtom nekem kicsit oan semmien kapcsolatnak tünik ez az egész
3/11 anonim válasza:
hát ha ezen gondolkodsz, akkor jó eséllyel az lehetsz. "mert a partner azt megérzi."
4/11 anonim válasza:
Hat nem kizart, h vallal egy kis maszekot.
Nekem ue volt, h elment egy hetre Pestre, Angliaba, taborba es hat lefekudt ezzel-azzal...
5/11 anonim válasza:
Szerintem féltékenyé akrt tenni mivel kimutattad neki. Nem biztos, hogy megcsalna, de az se kizárt hogy igen. Te nem tudsz felmenni hozzá Pestre? Miért nem vagytok együtt? Azért ne parázz be ennyitől.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg csak nagyon fèltèkeny vagyok rà.Ma reggel mondta h nem fogja birni ha ezt csinàlom vele.Caak amug nem volt meloja addig elvoltunk most meg kissè furàn viselkedik.mondjuk èn mef felkapom a vizet mindenen.
2011. dec. 14. 10:26
7/11 A kérdező kommentje:
karàcsonykor talizunk legkoràbban.Elvileg tavasszal fel költözöm hozzà ha minden jol megy.
2011. dec. 14. 10:30
8/11 anonim válasza:
Ha azt mondta nem fogja bírni, ha ezt csinálod akkor ez egy jel. Már elgondolkodott a jövőtökön vagyis stabilatlan a kapcsolat most. Csak ne más pasival lépjen le, mert már más felé kacsintana szívesen.
9/11 A kérdező kommentje:
Most akkor mit csinàljak?
2011. dec. 14. 12:03
10/11 anonim válasza:
Szerintem ne legyél féltékeny és inkább tegyél úgy mint amikor összejötettek. Hódítsd meg megint:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!