Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a párom nem kötődik hozzám?

Figyelt kérdés
Azt mondja hogy ő boldog egyedül is és hogyha számára a kapcsolatban valami probléma van akkor inkább szakit mivel neki nem éri meg semmi miatt idegeskedni.
tegnap 19:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem szeret téged.
tegnap 19:57
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Ez lehet elkerülő kötődés, vagy lehet személyiségzavar is. Az elkerülő kötődés ugyan nem az, de bizonyos pontjaiban kísértetiesen egyező tud lenni. Meg abban is amit a másik félben okozhat.

Vagy szimplán csak az is lehet, hogy nem szeret téged eléggé. Jó vagy neki, de nem annyira hogy megérje különösképpen energiát fektetni beléd.

Igazából van harmadik opció is, hogy csak blöfföl és hazudik. Csak mivel az első 2 opcióval is Dunát lehetne rekeszteni, én inkább azokra tippelnék már.

tegnap 20:01
 3/13 A kérdező kommentje:

Tudom hogy szeret. Rengeteg mindent tesz értem.

Ezért sem értem miért nem képes néha harcolni értem ha erre kerülne sor

tegnap 20:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a ti kapcsolatotokról mondta vagy általánosságban? Azért nem mindegy a kontextus és a kifejtés.

Én boldog kapcsolatban vagyok és nyilván nem hagynám el csak azért, mert felmerül valami probléma, de általánosságban úgy vagyok vele, hogy egyedül is boldog tudnék lenni és inkább választanám ezt, mint egy olyan kapcsolatot, ahol (komoly) problémák vannak és idegeskednem kéne emiatt, mivel nem vagyok kapcsolatfüggő.

Szeretem a párom és kötődöm hozzá, magamtól nem is hajtogatnám, hogy egyedül is boldog lennék, de el tudok képzelni olyan szituációt, mikor valahogy előjön ez a téma és mondanék valami ilyesmit. De az nem a kapcsolatunkról szólna, csak az általános véleményem lenne.

Remélem sikerült érthetően átadni mire gondolok és mi a különbség a 2 szituáció között.

tegnap 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Ha vihar lenne köztetek és ő nem harcolna érted, a kapcsolatért akkor nem szeret téged (eléggé). Ennyi.
tegnap 20:05
 6/13 A kérdező kommentje:

Világ életében egyedül volt, nem volt családja se.

Szerintem ez is hozzá tesz ehhez

tegnap 20:07
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Természetesen és nem fog megváltozni valószínűleg csak úgy esetleg ha "bebizonyítod" neki, hogy érted érdemes harcolni.
tegnap 20:09
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

Ez teljesen normalis.

Azt jelenti, hogy van onbizalma, nelkuled is eletkepes es onallo.

Nyilvan a problema altt valoszinuleg nem egy vitat ert, hanem valami komoly, megoldhatatlan dolgot.

tegnap 20:20
 9/13 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem megoldhatatlan.

Egy szimpla nezetelterest is túl reagál.

tegnap 20:22
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem érdekli mit veszít el. Jó. Hagyd! Majd ha megy akkor meg mondhatod te is, hogy már nem érdekel és lapoztàl.
tegnap 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!