Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Napi egy telefonhivas olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi egy telefonhivas olyan kibírhatatlan?

Figyelt kérdés
Párom sose hiv fel,ha nem találkoznánk egy hétig akkor se hivna fel magától,minden férfi ilyen?
nov. 14. 17:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
22%
Örül, hogy végre levegőt vehet. Mi történik, ha kimarad egy nap?
nov. 14. 17:15
 2/25 anonim ***** válasza:
84%

Szerencsére nem minden férfi ilyen.

A helyedben kidobnám.

nov. 14. 17:15
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Annak akit nem érdekelsz vagy nem szeret, az.
nov. 14. 17:17
 4/25 anonim ***** válasza:
81%
Milyen hosszú az a hívás?
nov. 14. 17:17
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem valami kíváncsi rád az tuti...
nov. 14. 17:22
 6/25 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszolt azoknak köszönöm, hát nekem elég lenne 5 perc is hogy miujsag halljam a hangját és annyi. 1 esnek meg üzenem hogy ha rajta múlna egész héten velem lenne, én szoktam neki mondani hogy pár napot igazán aludhatunk külön is ne logjunk folyton egymás nyakán 🤔
nov. 14. 17:22
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap bemegyek a csajomhoz a boltba, ha éppen nem tudunk talizni akkor felhívom munka után vagy ő engem. Nekem kell hogy minden nap lássam/halljam.
nov. 14. 17:23
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Na persze...ha annyira érdekelnéd őt, akkor felhívna. Egyszerűen eszébe se jutsz, ha nem vagy ott.
nov. 14. 17:24
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azzal kéne törődni, hogy miért nem dobod már végre ki.
nov. 14. 17:30
 10/25 anonim ***** válasza:
50%
mind ilyen. gödörbe az összessel.
nov. 14. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!