Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem fárasztó, nem kibírhatatla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fárasztó, nem kibírhatatlan egy házasság/élettársi kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van nekem is barátnőm, hetente többször találkozunk, kellemes, ún. "minőségi időt" töltünk el egymás társaságában, de mindegyikünknek van lakása és saját ideje, autonóm "énidő" igénye. Éltem én is együttlakva, párkapcsolatban, de sok volt a heteken, hónapokon, éveken át a minden este, minden nap együtt mindig és mindig. Alig volt olyan idő, amikor egyedül tudtam lenni otthon. Akármennyire is szerettük egymást, valahogy ez a 0-24 együtt sok. Sok a másikból, lehet, hogy sok belőlem neki. Sokak lehetünk egymásnak. Vagy ez nem fárasztó? Nem is beszélve a felelősségvállalásról, a közös érdekek oltárán háttérbe szorított egyéni érdekekről, a sok kompromisszumról, a másik kedvéért való önmagunkkal szembemenésről stb stb. A kérdésem komoly, kéretik nem két lábbal beletaposni az arcomba, ahogy amúgy a gyk-n szokás, mert tényleg érdekel, hogy ez ki, miként éli meg.
2023. aug. 14. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
nem megyek szembe önmagammal mert van feleségem, és nem is vagyunk 0-24 összezárva, pedig együtt is dolgozunk. Amúgy meg szeretek vele együtt lenni, ezért is vettem feleségül.
2023. aug. 14. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem, ha a pasi sokat van a konyhában és pl krumplit pucol vagy paprikát vagdos amíg te (vagyis nem te hanem a nő) csinál valamit pl a feltétet, akkor hamar eltelik az idő. Olyankor készül a kaja, azt meg is kell enni, közben lehet hülyéskedni. A lényeg hogy legyen közös téma, és egyetértés sok mindenben. Hétközben meg úgyis munka van.

A legidegesítőbbek a rokonok, ott vagy kifogsz jókat vagy nem, kb mint munkahelyen is vagy jön egy állat kolléga vagy főnök vagy nem.

2023. aug. 14. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Vannak olyan emberek akik leszívnak energiavámpirok es vannak olyanok akik feltöltenek es "könnyebb" vagy velük, nem lezsibbatsz".

Az utóbbiakat keresd kapcsolatra inkabb. Akikkel egy egy nap utan nem azt érzed hogy elfogyott az erőd zsong a fejed, hanem feltöltődtél es jobban érzed magad.

2023. aug. 14. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
0-24? Azért ez erős túlzás.
2023. aug. 14. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen 0-24?

Az átlagember reggel elmegy dolgozni, utána délután még beugrik ide-oda, vásárolni, ügyet intézni vagy valami, és máris 5-6 óra, mire hazaér.

Igen kevés időt tud együtt tölteni egy átlag pár.

Amúgy 11 éve vagyunk együtt a férjemmel, és nem fárasztó, szeretem, ha végre hazaér (most a gyerekekkel vagyok itthon).

Ha te így érzel, azért van, mert nem szereted igazán a barátnőd.

2023. aug. 14. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha mindkettőtöknek ez így megfelel, senki nem mondja meg hogy ne így csinàljàtok, az számít hogy ti jól érezzétek magatokat. Én ezt nem éreztem eddig, volt hogy együtt lakva is kevés időnk volt mert annyi a munka. Vagy ha nem egyszerre dolgoztunk akkor addig is mindenkinek volt saját énideje. De szerintem te azt gondolod, hogy együtt élve non stop azt a minőségi időt kell tartani amit ti csináltok abban a pár órában míg találkoztok. Ez nem így van, együtt lakva is elvonulhat az ember egy másik szobàba olvasni, szerelgetni a garázsba, el a barátokkal, nem folyton mindent együtt csinálnak. Persze fontos, hogy megmaradjon a közös minőségi idő, de együtt lakásnál ez sem állandó. De mondom, a lényeg hogy nektek legyen jó :)
2023. aug. 15. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:

8 és fél òra munka, plusz egy òra az utazàs kb mindig menni kell valamit intézni, venni, orvoshoz menni, fodràszhoz menni, stb.

Nem töltünk együtt annyi idöt, hogy meg lehessen unni vagy zavarjon. 0-24 max a vasàrnap vam vagy ünnepek nyaralàsok. De mindketten elfoglaljuk magunkat külön is.

2023. aug. 15. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi kb 0-24 össze vagyunk zárva, ő home officeban én gyesen, úgyhogy nézzük egymást egész nap. Nem fárasztó szerintem. Nem muszáj folyton beszélgetni. Sokszor órákig nem szólunk egymáshoz, mindenki csinálja a saját dolgait. Szerintem egy hosszú párkapcsolatban egy idő után kialakul ez, mert mindenkinek kell saját idő.

Az én egyéni érdekem az volt, hogy boldog családban éljek. Ezt megkaptam. A közös célok nagyon fontosak. Mert ha mások a preferenciák az nem fog működni.

2023. aug. 15. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!