Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fárasztó, nem kibírhatatlan egy házasság/élettársi kapcsolat?
Nem, ha a pasi sokat van a konyhában és pl krumplit pucol vagy paprikát vagdos amíg te (vagyis nem te hanem a nő) csinál valamit pl a feltétet, akkor hamar eltelik az idő. Olyankor készül a kaja, azt meg is kell enni, közben lehet hülyéskedni. A lényeg hogy legyen közös téma, és egyetértés sok mindenben. Hétközben meg úgyis munka van.
A legidegesítőbbek a rokonok, ott vagy kifogsz jókat vagy nem, kb mint munkahelyen is vagy jön egy állat kolléga vagy főnök vagy nem.
Vannak olyan emberek akik leszívnak energiavámpirok es vannak olyanok akik feltöltenek es "könnyebb" vagy velük, nem lezsibbatsz".
Az utóbbiakat keresd kapcsolatra inkabb. Akikkel egy egy nap utan nem azt érzed hogy elfogyott az erőd zsong a fejed, hanem feltöltődtél es jobban érzed magad.
Milyen 0-24?
Az átlagember reggel elmegy dolgozni, utána délután még beugrik ide-oda, vásárolni, ügyet intézni vagy valami, és máris 5-6 óra, mire hazaér.
Igen kevés időt tud együtt tölteni egy átlag pár.
Amúgy 11 éve vagyunk együtt a férjemmel, és nem fárasztó, szeretem, ha végre hazaér (most a gyerekekkel vagyok itthon).
Ha te így érzel, azért van, mert nem szereted igazán a barátnőd.
8 és fél òra munka, plusz egy òra az utazàs kb mindig menni kell valamit intézni, venni, orvoshoz menni, fodràszhoz menni, stb.
Nem töltünk együtt annyi idöt, hogy meg lehessen unni vagy zavarjon. 0-24 max a vasàrnap vam vagy ünnepek nyaralàsok. De mindketten elfoglaljuk magunkat külön is.
Mi kb 0-24 össze vagyunk zárva, ő home officeban én gyesen, úgyhogy nézzük egymást egész nap. Nem fárasztó szerintem. Nem muszáj folyton beszélgetni. Sokszor órákig nem szólunk egymáshoz, mindenki csinálja a saját dolgait. Szerintem egy hosszú párkapcsolatban egy idő után kialakul ez, mert mindenkinek kell saját idő.
Az én egyéni érdekem az volt, hogy boldog családban éljek. Ezt megkaptam. A közös célok nagyon fontosak. Mert ha mások a preferenciák az nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!