Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 évesen még szűz vagyok, és többször próbáltam már több emberrel elveszíteni, de annyira kibírhatatlanul fájt, feszített, hogy szinte csak 1-2 cm-t ment bele akkor mit lehet tenni?
Sziasztok!
Tudom, hogy nagyon gáz már ennyi idősen szűz lenni, már annyira szeretném elveszíteni régóta, de egyszerűen sehogy sem akar sikerülni, még megujjazni sem tudnak, mit lehet ilyenkor tenni?
Sajnos nem vicc a kérdés, full komoly, és úgy érzem, hogy így hiába vágynék tartós, komoly kapcsolatra, így semmi esélye...
Gondoltam már arra is, hogy ott megműttetem magam, de nagyon félek attól is.
Nagyon gáznak tartom, hogy 20 éves létemre szűz vagyok, annyira kiváncsi lennék rá milyen érzés, stb...
Mit tegyek szerintetek?
Szerintem sem gáz, hogy szűz vagy.
De az igen, hogy annyira fájt többször is, hogy be kellett fejezni.
Nőgyógyásznál voltál már? Érdemes lenne!
Nem lehet, hogy annyira stresszelsz, hogy nem bírod magad ellazitana közben?
Amúgy, nekem a lovagló póz segített picivel könnyebbé tenni..
Azért fáj, mert nem olyan emberrel akarod elveszíteni, akit igazán szeretsz, ezért nem tudsz ellazulni.
Nem gáz 20 évesen szűznek lenni. Az a gáz, hogy minden áron el akarod veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!