Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 20 évesen még szűz vagyok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 20 évesen még szűz vagyok, és többször próbáltam már több emberrel elveszíteni, de annyira kibírhatatlanul fájt, feszített, hogy szinte csak 1-2 cm-t ment bele akkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon gáz már ennyi idősen szűz lenni, már annyira szeretném elveszíteni régóta, de egyszerűen sehogy sem akar sikerülni, még megujjazni sem tudnak, mit lehet ilyenkor tenni?

Sajnos nem vicc a kérdés, full komoly, és úgy érzem, hogy így hiába vágynék tartós, komoly kapcsolatra, így semmi esélye...

Gondoltam már arra is, hogy ott megműttetem magam, de nagyon félek attól is.

Nagyon gáznak tartom, hogy 20 éves létemre szűz vagyok, annyira kiváncsi lennék rá milyen érzés, stb...

Mit tegyek szerintetek?

2021. máj. 16. 20:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
30%
Fiú vagy lány vagy mert nekem nem derült ki
2021. máj. 16. 20:03
 2/21 anonim ***** válasza:
61%
A szüzesség elvesztése fáj, nagyon... Az első nekem is brutálisan fájt, utána jó volt. Ez ilyen.
2021. máj. 16. 20:04
 3/21 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2021. máj. 16. 20:04
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem gáz hogy szűz vagy én 18 vagyok de még csókom se volt
2021. máj. 16. 20:07
 5/21 anonim válasza:
96%

Szerintem sem gáz, hogy szűz vagy.

De az igen, hogy annyira fájt többször is, hogy be kellett fejezni.

Nőgyógyásznál voltál már? Érdemes lenne!

2021. máj. 16. 20:15
 6/21 A kérdező kommentje:
Voltam már nőgyógyásznal, kettőnél is, de nem láttak semmi rendellenességet.
2021. máj. 16. 20:16
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehet, hogy annyira stresszelsz, hogy nem bírod magad ellazitana közben?

Amúgy, nekem a lovagló póz segített picivel könnyebbé tenni..

2021. máj. 16. 20:20
 8/21 anonim ***** válasza:
78%

Azért fáj, mert nem olyan emberrel akarod elveszíteni, akit igazán szeretsz, ezért nem tudsz ellazulni.

Nem gáz 20 évesen szűznek lenni. Az a gáz, hogy minden áron el akarod veszíteni.

2021. máj. 16. 20:20
 9/21 A kérdező kommentje:
7-es, lehet, hogy rástresszelek, de nem tudok ezzel mit csinálni 😔😔
2021. máj. 16. 20:21
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nőgyógyászok nem találtak semmit, akkor ennek pszichés oka van. Az nem gáz, hogy 20 évesen még szűz vagy. Az is lehet, hogy már nem vagy az csak Te hiszed el, hogy az vagy, ezért továbbra is félsz.
2021. máj. 16. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!