Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 20 évesen még szűz vagyok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 20 évesen még szűz vagyok, és többször próbáltam már több emberrel elveszíteni, de annyira kibírhatatlanul fájt, feszített, hogy szinte csak 1-2 cm-t ment bele akkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon gáz már ennyi idősen szűz lenni, már annyira szeretném elveszíteni régóta, de egyszerűen sehogy sem akar sikerülni, még megujjazni sem tudnak, mit lehet ilyenkor tenni?

Sajnos nem vicc a kérdés, full komoly, és úgy érzem, hogy így hiába vágynék tartós, komoly kapcsolatra, így semmi esélye...

Gondoltam már arra is, hogy ott megműttetem magam, de nagyon félek attól is.

Nagyon gáznak tartom, hogy 20 éves létemre szűz vagyok, annyira kiváncsi lennék rá milyen érzés, stb...

Mit tegyek szerintetek?

2021. máj. 16. 20:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz hogy szűz vagy én 20 évesen veszítettem el. A barátom 24 volt akkor ő már nem volt szűz.. Figyelj az én barátom várt míg készen állok rá. Kicsit fájdalmas de utána minden okés. De mi az hogy próbáltad több emberrel elveszíteni? 🙄 Olyannal feküdj le és történjen meg az első alkalom akibe szerelmes vagy.
2022. nov. 17. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!